Μαγδα Ζουλίδου | ΔΕΥΤΕΡΑ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ : 16:00 - 19:00 | ΣΑΒΒΑΤΟ : 09:00 - 12:00

Γνήσια λιονταρίνα ..παθιάζεται με ότι καταπιάνεται , λατρεύει τη μόδα, το ποδόσφαιρο, τις εκκεντρικές εμφανίσεις, τις νυχτερινές εξόδους και τις αλλαγές!

Αυθόρμητη και αφοπλιστικά ειλικρινής.. η ψυχή της παρέας και των πάρτι, πάντα με αισιοδοξία κ χαμόγελο τρελαίνεται να κακομαθαίνει και να περιποιείται τους φίλους της, είναι πολύ καλή μαγείρισσα ...καλή οικοδέσποινα κ φροντίζει πάντα οι ακροατές της να νιώθουν οικεία κ όμορφα!

Βαριέται εύκολα κ όταν νιώθει ότι πιέζεται φεύγει χωρίς πολλές κουβέντες.. το μόνο σταθερό πράγμα στη ζωή της είναι το ραδιόφωνο... όλο κ κάπου θα έχετε πετύχει τη φωνή της.. είτε σε διαφημιστικά.. η σε κάποιον απο τους μεγαλύτερους ραδιοφωνικούς σταθμούς της πόλης...

Τα τελευταία χρόνια έχει επίσης οργώσει όλη την Β.Ελλάδα κ το εξωτερικό πίσω από τα decks με πολύ μεγάλη επιτυχία... Τηλεοπτικά την συναντήσαμε σε πολλά τοπικά κανάλια όπου έκανε καθημερινές μουσικές εκπομπές τελικά όμως την κέρδισε το ραδιόφωνο.

τώρα την βρίσκεται στον Plus Radio 102.6 κάθε μεσημερι στις 4 για να κάνει αυτό που ξέρει καλά... να σας φτιάχνει τη διάθεση...

Διαβάστηκε 3229 φορές