ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ

...

Η Lady Gaga αντικαθιστά την έγκυο Beyonce στο φεστιβάλ Coachella

Γράφτηκε από τον Κατηγορία news Διαβάστηκε 610 φορές

Στη σκηνή του φεστιβάλ Coachella τον Απρίλιο στην έρημο της Καλιφόρνιας θα ανέβει η ντίβα της ποπ Lady Gaga, αντικαθιστώντας τη συμπατριώτισσά της Beyonce, η οποία αιφνιδίασε τους πάντες στις αρχές Φεβρουαρίου ανακοινώνοντας ότι είναι έγκυος.

Η Lady Gaga επιτρέπει έτσι στο φεστιβάλ να έχει μια γυναίκα σταρ ως κεντρικό πρόσωπο της φετινής διοργάνωσης, για πρώτη φορά τα τελευταία 10 χρόνια.

Οι οργανωτές μιας από πιο κερδοφόρες μουσικές διοργανώσεις παγκοσμίως ανακοίνωσαν χθες βράδυ στο Διαδίκτυο το πρόγραμμα του φεστιβάλ που θα διεξαχθεί δύο συνεχή Σαββατοκύριακα, στις 14-16 και 21-23 Απριλίου, με τους ίδιους καλλιτέχνες.

«Γιορτάζουμε στην έρημο», έγραψε η Lady Gaga στο Instagram αναρτώντας τη νέα αφίσα του φεστιβάλ όπου η ντίβα αναμένεται να αποκαλύψει μια γενική εικόνα της προσεχούς παγκόσμιας περιοδείας της «Joanne World Tour».

Το μουσικό φεστιβάλ, του οποίου το πρόγραμμα είναι όλο και πιο εκλεκτικό με την πάροδο των ετών, διεξάγεται κοντά στην πόλη 'Ιντιο, δύο ώρες ανατολικά του Λος Άντζελες. Έως 200.000 λάτρεις της μουσικής πηγαίνουν κάθε χρόνο.

Η Beyonce επρόκειτο να τραγουδήσει δύο Σαββατόβραδα. Οι οργανωτές του Coachella ανακοίνωσαν την περασμένη εβδομάδα ότι η τραγουδίστρια ακυρώνει τις συναυλίες έπειτα από σύσταση των γιατρών της.