ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ

...

O Elton John ζήτησε απο τον Ed Sheeran να μη πάρει άλλα κιλά

Γράφτηκε από τον Κατηγορία news Διαβάστηκε 592 φορές

Ο Elton John θέλει το καλύτερο για τον προστατευόμενό του Ed Sheeran και για το λόγο αυτό τον παρακολουθεί από κοντά.

«Είμαι πανταχού παρών του είπα: Ένα να ξέρεις είμαι ακόμα άρρωστος για σένα. Φύγε από δω. Και έφυγε» δήλωσε ο Elton στο περιοδικό Rolling Stone μιλώντας για την στενή σχέση που έχει με τον 26χρονο τραγουδιστή.

«Κι αυτός πήγε στην Άπω Ανατολή με τη φίλη του, για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, πήρε πολλά κιλά τρώγοντας και επέστρεψε. Ένα πράγμα του είχα πει πριν φύγει: Να μην πάρει βάρος, γιατί είναι πολύ επιρρεπείς στο να πάρει κιλά έτσι όπως είναι», εξήγησε ο 70χρονος.

Παρά τις συμβουλές όμως που του έδωσε, ο Sheeran επέστρεψε από το ταξίδι του στο εξωτερικό με πολλά περισσότερα κιλά.

«Γύρισε πίσω με μερικά παραπανίσια κιλά, αλλά θα τα χάσει για το επόμενό του άλμπουμ», είπε και πρόσθεσε: «Έφυγε για λίγο καιρό μακριά και ήταν γι αυτόν ένα ξεχωριστό πράγμα που έκανε για τον εαυτό του, για να ανανεώσει την ψυχή του».

Ωστόσο γενικά ο Elton John είναι πολύ εντυπωσιασμένος με την καριέρα του Sheeran μέχρι στιγμή.

«Ξεκίνησε να παίζει στα σαλόνια των ανθρώπων, να είναι μουσικός δρόμου, να κάνει όλα αυτά. Έχει πληρώσει το χρέος του. Και μόνο το γεγονός ότι είχε το κουράγιο να τραγουδήσει μπροστά σε 90 χιλιάδες ανθρώπους, μιλάμε για πολύ θάρρος. Παίζω εδώ και πολλά χρόνια. Έχω κάνει σόλο συναυλίες στο Madison Square Garden και στο εξωτερικό, αλλά ποτέ δεν έχω παίξει μπροστά σε 90 χιλιάδες ανθρώπους», είπε ο Έλτον.