ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ

...

Instagram, δείτε πόσα κερδίζουν οι star για κάθε post

Γράφτηκε από τον Κατηγορία news Διαβάστηκε 598 φορές

Το να κάνεις διαφήμιση σε κάθε τι στο Instagram έχει γίνει ένας νας πολύ καλός τρόπος οι celebrities να βάζουν στις τσέπες τους χοντρά ποσά. Αλλά πόσα ακριβώς; Και ποια είναι η πιο ακριβοπληρωμένος σταρ για τις φωτογραφίες της στο Instagram; Λοιπόν, ας το μάθουμε!

Κατ ‘αρχάς, πώς λειτουργεί; Είναι πολύ απλό. Όσο μεγαλύτερος είναι ο αριθμός των follower, τόσο μεγαλύτερη είναι η ανταμοιβή που η κάθε σταρ ζητά για μια φωτογραφία στο προφίλ της στο Instagram. Η Kim Kardashian ήταν από τις πρώτες που μετατρέψε σε business τις φωτογραφίες της στο social ανεβάζοντας selfie. Πόσα χρήματα; Περίπου 100 χιλιαδες δολάρια για κάθε φωτογραφία που τροφοδοτεί η κα West στα 98 εκατομμύρια των followers της. Ακούγονται πολλά; Λοιπόν, είναι.

Αλλά τίποτα σε σύγκριση με όσα πάει στο σπίτι η αληθινή βασίλισσα του Instagram, η οποία φυσικά θα μπορούσε να είναι μόνο η Queen Bee. 100 εκατομμύρια follower για τη Beyoncé και με ταρίφα περίπου 1 εκατομμύριο $ για κάθε post.H Selena Gomez είναι μια από τις stars με τους περσισσότερους follower στο Instagram, με 118 εκατομμύρια οπαδούς, και για να ανεβάσει ένα προϊόν σε μια της φωτογραφία κοστίζει περίπου μισό εκατομμύριο δολάρια.

Για την Gigi Hadid(33,5 εκατομμύρια follower)είναι αρκετά «μόνο» 100 χιλιάδες…και για τη βρετανίδα ηθοποιό και μοντέλο Cara Delevingne (39,5 εκατομμύρια follower) 150 χιλιάδες. Ωραίο να είσαι διάσημος, έτσι δεν είναι;

 

Πηγή:www.hit-channel.com