ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ

...

Η Katy Perry τραγούδησε στο φινάλε του «Saturday Night Live»

Γράφτηκε από τον Κατηγορία news Διαβάστηκε 635 φορές

Η Katy Perry έριξε την αυλαία του «Saturday Night Live» με μία ανατρεπτική εμφάνιση.

Η Αμερικανίδα οδεύει προς την κυκλοφορία του πέμπτου προσωπικού δίσκου της με γενικό τίτλο «Witness», ο οποίος θα έρθει κοντά μας στις 9 Ιουνίου και οι προετοιμασίες για την προώθησή του κορυφώνονται.

Σε αυτό το μήκος κύματος, η Katy Perry ήταν καλεσμένη στο «The Tonight Show Starring Jimmy Fallon» στις 19 Μαΐου και την επόμενη βραδιά, στις 20 Μαΐου, εμφανίστηκε στο φινάλε της 42ης σεζόν του «Saturday Night Live», εκπομπή που παρουσίασε ο Αμερικανικός ηθοποιός και πυγμάχος Dwayne Johnson, γνωστός στα ρινγκ και ως «The Rock».

Η Katy Perry επανήλθε για τρίτη φορά στο «SNL» και έκανε δικό της το πλατό του show τραγουδώντας τα δύο τελευταία, νέα singles που στρώνουν το δρόμο για το «Witness».

 

Στο «Bon Appétit» είχε τη συνοδεία των Migos, διατηρώντας στο ελάχιστο την αναφορά στον κανιβαλισμό που έχει προξενήσει θόρυβο.

Μπορεί από το «Swish Swish» που κυκλοφόρησε αυτές τις ημέρες να απουσίαζε η Nicki Minaj, η οποία κανονικά συμμετέχει στο τραγούδι, όμως η παρουσίαση του ήταν εκκεντρική σε… ικανοποιητικό βαθμό.

 

Πηγή:www.hit-channel.com

Πολυμέσα