ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ

...

Ποιο video ξεπέρασε το «Gangnam Style» σε προβολές;;

Γράφτηκε από τον Κατηγορία news Διαβάστηκε 748 φορές

Θυμάστε σίγουρα το «Gangnam Style», ένα πραγματικό φαινόμενο από τη Νότια Κορέας και τον PSY, πριν από μερικά καλοκαίρια. Το τραγούδι, με εκείνη τη χορογραφία που έγινε μια τάση σε όλο τον κόσμο, είχε αποσπάσει τον τίτλο του πιο περιζήτητου video στην ιστορία του Yοutube.

Το «Gangnam Style» ήταν το πρώτο video clip που έφτασε το ένα δισεκατομμύριο «χτυπημάτων» στο Youtube, πολύ πριν από όλους τους άλλους. Το κορεάτικο φαινόμενο τα ανάγκασε την πλατφόρμα να τροποποιήσει – αναβαθμίσει τον κώδικα της, ώστε να μπορέσει να καταγράψει το αστρονομικό νούμερο.

 

Έχοντας συγκεντρώσει 2,896 δισεκατομμύρια επισκέψεις στο YouTube, το «Gangnam Style» έχασε τα πρωτεία απο το «See You Again».  Η συνεργασία του Wiz Khalifa με τον Charlie Puth έφθασε τις 2,901 δισεκατομμύρια εμφανίσεις και απολαμβάνει τη μοναδική θέα της κορυφής.

Το «See You Again», με τη σειρά του, ήταν το τραγούδι που σύστησε στο κοινό τον Αμερικανό Charlie Puth. Αποτελούσε αφιέρωμα στον ηθοποιό Paul Walker που σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα, το 2013, την περίοδο όπου βρισκόταν εν μέσω γυρισμάτων για την ταινία «Fast and Furious 7».

Συγκεκριμένα, το «See You Again» περιέχεται στο soundtrack του φιλμ, έχοντας κυριαρχήσει στα διεθνή charts.