ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ

...

Ο Shawn Mendes φέρνει το live video του «There’s Nothing Holdin’ Me Back»

Γράφτηκε από τον Κατηγορία news Διαβάστηκε 564 φορές

Ο… ασυγκράτητος Shawn Mendes μοιράζεται ένα άλλο βίντεο για την τελευταία επιτυχία του «There’s Nothing Holdin’ Me Back», σε ζωντανή εκτέλεση από μία συναυλία του.

Το τραγούδι περιέχεται στο δεύτερο προσωπικό δίσκο του Καναδού, το «Illuminate» που κυκλοφορεί από την Island Records / Universal, έχοντας συστήσει επίσης τις επιτυχίες «Treat You Better», η οποία βρέθηκε στο Top 20 του διεθνούς Airplay Chart στην Ελλάδα και «Mercy».

Το video clip του «There’s Nothing Holdin’ Me Back» γυρίστηκε στο Παρίσι με φόντο την επιβλητική θέα προς τον Πύργο του Άιφελ και σε άλλα μέρη της Ευρώπης όπως το Άμστερνταμ και το Ηνωμένο Βασίλειο. Πρωταγωνιστεί η 20χρονη Βρετανίδα ηθοποιός Ellie Bamber, γνωστή από το ρόλο της στη βραβευμένη ταινία «Nocturnal Animals».

 

Στα τέλη Αυγούστου, ο Shawn Mendes είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει τη νέα επιτυχία του στη σκηνή των MTV Video Music Awards 2017, όπου διέθετε επιπλέον μία υποψηφιότητα για το «Καλύτερο Pop Video» χάρη στο «Mercy».

Ο 19χρονος συνεχίζει την πρώτη διεθνή περιοδεία που πραγματοποιείται σε μεγάλα γήπεδα, με το πρόγραμμα να εκτείνεται σε 61 ημερομηνίες και 24 χώρες, χωρισμένο σε πέντε σκέλη ανά τις ηπείρους.

Σε μία από τις συναυλίες του μπροστά σε χιλιάδες κόσμου, ο Shawn Mendes τραγούδησε ζωντανά το «There’s Nothing Holdin’ Me Back» και η μοναδική ατμόσφαιρα με το στάδιο να σείεται και την ενέργεια του τραγουδιστή μεταφέρεται στην οθόνη.

 

Πηγή:www.hit-channel.com

Πολυμέσα