ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ

...

Η Lady Gaga νοσηλεύεται και αναβάλλει την περιοδεία της

Γράφτηκε από τον Κατηγορία news Διαβάστηκε 555 φορές

Η Lady Gaga υποφέρει από έντονο σωματικό πόνο που έχει επηρεάσει την ικανότητά της να τραγουδήσει, έπειτα από τη διακομιδή της στο νοσοκομείο τις προηγούμενες ημέρες.

Παραμένει υπό τη φροντίδα ειδικών ιατρών, οι οποίοι συνέστησαν την αναβολή του ευρωπαϊκού σκέλους της περιοδείας της, «Joanne World Tour».

Η Lady Gaga σχεδιάζει να περάσει τις επόμενες επτά εβδομάδες να συνεργαζόμενη ενεργά με τους γιατρούς της για να θεραπευτεί από τα τωρινά και τα παρελθοντικά τραύματα που εξακολουθούν να επηρεάζουν την καθημερινή ζωή της και έχουν ως αποτέλεσμα το σοβαρό μυικό πόνο στο σώμα της.

 

Το ίνδαλμα της pop θέλει να προσφέρει στο κοινό την καλύτερη δυνατή εμφάνιση επάνω στη σκηνή, όταν αρχίσει ξανά η περιοδεία, που θα έκανε 18 στάσεις στη Γηραιά ήπειρο και σε πόλεις όπως η Βαρκελώνη, το Λονδίνο, το Μάντσεστερ, το Παρίσι, το Βερολίνο, το Άμστερνταμ, η Ζυρίχη, η Κοπεγχάγη, η Στοκχόλμη και άλλες.

Έως τότε, η  Lady Gaga στέλνει την αγάπη της στους οπαδούς της σε ολόκληρη την Ευρώπη και τους ευχαριστεί για την υποστήριξη και την κατανόησή τους με ένα μήνυμα που δημοσίευσε στο Instagram:

«Ήμουν πάντα ειλικρινής για τους αγώνες με τη σωματική και την ψυχική υγεία μου. Ψάχνοντας για χρόνια για να φτάσω στην αιτία. Είναι περίπλοκο και δύσκολο να εξηγηθεί και προσπαθούμε να το καταλάβουμε. Καθώς γίνομαι πιο δυνατή και όταν αισθανθώ έτοιμη, θα πω την ιστορία μου εις βάθος και σχεδιάζω να το κάνω έντονα, ώστε όχι μόνο να μπορώ να ευαισθητοποιήσω, αλλά να διευρύνω την έρευνα για άλλους που υποφέρουν όπως εγώ, γι’ αυτό μπορώ να βοηθήσω για να κάνω τη διαφορά», πληροφορεί η τραγουδίστρια.

«Χρησιμοποιώ τη λέξη “υποφέρω” όχι για ελεημοσύνη ή για προσοχή και είμαι απογοητευμένη που βλέπω ότι οι άνθρωποι στο διαδίκτυο λένε ότι το δραματοποιώ, το κάνω αυτό ή παίζω το θύμα για να ξεφύγω από την περιοδεία. Αν με ήξεραν, θα ήξεραν ότι αυτό δε θα μπορούσε να είναι πιο μακριά από την αλήθεια. Είμαι μαχήτρια», διευκρινίζει με παράπονο η Lady Gaga.

Συνεχίζοντας, η 31χρονη Αμερικανίδα εξηγεί ότι χρησιμοποιεί τη λέξη “υποφέρω”, όχι μόνο επειδή το τραύμα και ο χρόνιος πόνος έχουν αλλάξει τη ζωή της, αλλά επειδή την κρατούν από το να ζει μία φυσιολογική ζωή.

«Με κρατούν επίσης από αυτό που αγαπώ περισσότερο στον κόσμο: Να εμφανίζομαι για τους οπαδούς μου. Ανυπομονώ να περιοδεύσω ξανά σύντομα, αλλά πρέπει να είμαι μαζί με τους γιατρούς μου  τώρα, ώστε να μπορώ να είμαι δυνατή και να εμφανίζομαι για όλους σας τα επόμενα 60 χρόνια ή και περισσότερο. Σας αγαπώ τόσο πολύ», ολοκληρώνει η Lady Gaga.

 

Πηγή:www.hit-channel.com