ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ

...

ΜΕΛΙSSES - ΤΑΜΤΑ - PLAYMEN - ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗΝ 82Η ΔΕΘ!

Γράφτηκε από τον Κατηγορία news Διαβάστηκε 494 φορές

Το αδιαχώρητο επικράτησε για άλλη μια φορά στην 82η ΔΕΘ την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίουόπου απολαύσαμε τις Μέλισσες, την Τάμτα και τους Playmen με την υποστήριξη του Plus Radio 102,6!

Η βραδιά ξεκίνησε με τον Αλέξανδρο Μαθά στα decks ο οποίος ξεσήκωσε τον κόσμο και να δώσει στη συνέχεια με την σειρά του την σκυτάλη στον Τάσο Ριζόπουλο και τον Βασίλη Παπαβασιλείου για την έναρξη της συναυλίας!

Οι Playmen ήταν οι πρώτοι που εμφανίστηκαν και τους απολαύσαμε σε όλες τις μεγάλες τους επιτυχίες κάνοντας τον κόσμο να μη  σταματάει να χορεύει δίνοντας την σειρά τους στην Τάμτα. Η αγαπημένη τραγουδίστρια μας ταξίδεψε με όλες τις μεγάλες επιτυχίες της ενώ δεν έλειψαν και τα ξένα hitsαπό το πρόγραμμά της.

Η θερμοκρασία χτύπησε κόκκινο όταν στη σκηνή εμφανίστηκαν οι Μέλισσες!!!

«Το κύμα», «Όλα μοιάζουν καλοκαίρι», «Ένα» και όλες οι επιτυχίες τους ακούστηκαν δυνατά όπως και πολλά άλλα αγαπημένα τραγούδια με τον κόσμο να τους αποθεώνει!!! Η συναυλία έκλεισε με τις Μέλισσες, την Τάμτα και τους Playmenστη σκηνή να τραγουδάνε όλοι μαζί και να ευχαριστούν τον κόσμο για την μοναδική βραδιά που τους χάρισαν!