ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ

...

Ο Justin Bieber θέλει να γίνει ηθοποιός και ζητά συμβουλές

Γράφτηκε από τον Κατηγορία news Διαβάστηκε 447 φορές

Τις φιλοδοξίες του είχε αποκαλύψει ο Justin Bieber σε συνέντευξη στο διάσημο σχεδιαστή μόδας Karl Lagerfeld για το περιοδικό «V Magazine»: «Μία ημέρα ελπίζω να κάνω βήματα και στον κινηματογράφο και στη μόδα, θέλω να μοιραστώ τη δημιουργικότητά μου με τον κόσμο».

Δύο χρονιά μετά και ενώ φαίνεται πως αποφάσισε να κάνει διάλειμμα από τη μουσική, ο Justin Bieber, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει επιλέξει τους παραγωγούς, σεναριογράφους και ηθοποιούς Adam Sandler και David Spade να είναι οι μέντορες του, καθώς προσπαθεί να κάνει τη μετάβαση από pop star σε ηθοποιός.

 

Όπως ανέφερε πηγή στο «US Weekly», ο Καναδός τραγουδιστής ζήτησε από τους δύο ηθοποιούς να συναντηθούν για να συζητήσουν το ξεκίνημά του στην κινηματογραφική βιομηχανία.

«Πέρασαν πολύ ωραία! Ο Justin είχε πολλές ερωτήσεις για τoν κόσμο των ταινιών. Προσπαθεί να μάθει περισσότερα για τον κινηματογράφο. Θέλει να κάνει είσοδο ως ηθοποιός και παραγωγός», ανέφερε η πηγή διευκρινίζοντας ότι η συνάντηση έγινε στα μέσα Σεπτεμβρίου στο Woodland Hills, στο Λος Άντζελες.

Ο Justin Bieber έχει εμφανιστεί σε ταινίες, αλλά υποδύθηκε τον εαυτό του, στα ντοκιμαντέρ «Never Say Νever» και «Believe», όπως και στις ταινίες «Zoolander 2» και «Κilling Hasselhoff». Πολύ μικρούς ρόλους είχε στην τηλεοπτική σειρά CSI και στις ταινίες «Men in Black 3» και «Behaving Badly».

Ο 23χρονος τραγουδιστής με στρατιές θαυμαστριών σε όλο τον κόσμο, τις γνωστές ως «Beliebers», φαίνεται πως τώρα θέλει να ασχοληθεί πιο σοβαρά με την υποκριτική τέχνη.

 

Πηγή:www.hit-channel.com