ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ

...

Εκδηλώσεις Πολεμικού Ναυτικού (ΠΝ) στη Θεσσαλονίκη

Γράφτηκε από τον Κατηγορία news Διαβάστηκε 519 φορές

Στο πλαίσιο της παραμονής του ΠΝΜ Θ/Κ Γ. ΑΒΕΡΩΦ στη Θεσσαλονίκη, το ΠΝ προγραμματίζει για την προσεχή εβδομάδα, η οποία τυγχάνει να είναι και από τις πιο σημαντικές για την πόλη, ορισμένες εκδηλώσεις/δραστηριότητες.

Πιο αναλυτικά, την Πέμπτη 26 Οκτ, περί τις 12:00, θα λάβει χώρα στο θαλάσσιο χώρο δίπλα στο ΠΝΜ Θ/Κ Γ. ΑΒΕΡΩΦ επίδειξη από στελέχη της Διοίκησης Υποβρυχίων Καταστροφών (ΔΥΚ), σε απόσταση περί τα 200 μέτρα από την παραλιακή Λεωφόρο Νίκης, στο ύψος μεταξύ της εισόδου του λιμένος (οδ. Ναυάρχου Βότση) και της πλατείας Αριστοτέλους. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, περί τις 17:30, η Μπάντα του ΠΝ θα συμμετάσχει μαζί με τις μπάντες των άλλων Κλάδων των Ε.Δ. στην καθιερωμένη μικτή επίδειξη στην πλατεία Αριστοτέλους.

 

Επιπρόσθετα, η Μπάντα του ΠΝ θα βρεθεί, κατά τις πρωινές/μεσημβρινές ώρες της Παρασκευής 27 Οκτ και της κατά τις μεσημβρινές ώρες της Κυριακής 29 Οκτ σε διάφορα σημεία της πόλης, όπου θα παιανίσει με το δικό της ξεχωριστό τρόπο για το κοινό, ως ακολούθως:

Παρασκευή 27 Οκτ

12:30 Πεζόδρομος Καλαμαριάς

13:30 Θέατρο Κήπου των Εποχών - Νέα Παραλία

Κυριακή 29 Οκτ

12:00 Πλατεία Ευόσμου

13:00 Πλατεία Αγίας Σοφίας - Πεζόδρομος Αγίας Σοφίας

14:00 Χώρος ΟΛΘ (μπροστά από την πλώρη του ΠΝΜ Θ/Κ Γ. ΑΒΕΡΩΦ)

Πιο αναλυτικά :


• Tην Πέμπτη 26 Οκτ, στις 12:00, επίδειξη από τη Διοίκηση Υποβρυχίων Καταστροφών, στο θαλάσσιο χώρο δίπλα στο Θωρηκτό ΑΒΕΡΩΦ (λεωφόρος Νίκης, μεταξύ της πλατείας Αριστοτέλους και της εισόδου του ΟΛΘ).

• Το ίδιο απόγευμα στις 17:30, η Μπάντα του ΠΝ θα συμμετάσχει μαζί με τις μπάντες των άλλων Κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων στην καθιερωμένη μικτή επίδειξη στην πλατεία Αριστοτέλους.

• Την Παρασκευή 27 Οκτ η Μπάντα του ΠΝ θα παιανίσει στις 12:30 στον Πεζόδρομο της Καλαμαριάς, ενώ στις 13:30 θα παιανίσει στο Θέατρο Κήπου των Εποχών στη Νέα Παραλία

• Την Κυριακή 29 Οκτ η Μπάντα θα παιανίσει στις 12:00 στην πλατεία Ευόσμου, ακολούθως στις 13:00 θα παιανίσει στην Πλατεία/Πεζόδρομο της Αγίας Σοφίας, ενώ στις 14:00 θα βρεθεί στον ΟΛΘ (μπροστά από την πλώρη του Θωρηκτού ΑΒΕΡΩΦ).

Πολυμέσα