ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ

...

Έρχεται συνεργασία της Rihanna και του Pharrell Williams τις επόμενες ώρες;

Γράφτηκε από τον Κατηγορία news Διαβάστηκε 556 φορές

Ο Pharrell Williams ίσως είναι έτοιμος να κυκλοφορήσει λίαν συντόμως ένα ολοκαίνουριο single που θα συμμετέχει η Rihanna.

Ο ταλαντούχος τραγουδιστής και ο παραγωγός χρησιμοποίησε το Twitter για να προειδοποιήσει – ενημερώσει το κοινό με ένα αινιγματικό μήνυμα: «Συντονιστείτε στο “Beats1” αύριο στις 9:00 π.μ. (ώρα Αμερικής) / το μεσημέρι (ώρα Ευρώπης).»

Το «Beats» είναι το ραδιόφωνο της Apple Music, στο οποίο συνηθίζεται να πραγματοποιείται η πρώτη μετάδοση πάρα πολλών ακυκλοφόρητων τραγουδιών.

Ένα στέλεχος του iTunes, η Doro Daenerys, πρόσθεσε περισσότερο μυστήριο με την ακόλουθη δημοσίευση στο Twitter, η οποία διαγράφηκε στη συνέχεια:

«Μόλις άκουσα ένα νέο NERD τραγούδι με τη Rihanna. “Ραπ-άρει”.»

Οι «N*E*R*D» (ακρωνύμιο του «No-one Every Really Dies»), για όσους δεν το γνωρίζουν, είναι ένα αμερικανικό funk – rock συγκρότημα, όπου είναι μέλος ο Pharrell Williams μαζί με τους Chad Hugo και Shay Haley.

Η φήμη περί μουσικής συνάντησης της Rihanna με τον Pharrell Williams διαδίδεται έντονα τις τελευταίες ώρες ανάμεσα στις τάξεις του κοινού της 29χρονης τραγουδίστριας.

Είναι τυχαίο άραγε το γεγονός ότι η ιστοσελίδα «RihannaDaily», η οποία έχει επαφή με την ομάδα της «RiRi», δημοσίευσε πριν λίγο τρεις φωτογραφίες της μαζί με τον Pharrell Williams;

Μία συνεργασία ανάμεσα στη Rihanna και στον Pharrell Williams φαντάζει ιδανικό σενάριο και δημιουργεί την απορία γιατί δεν έχει πραγματοποιηθεί πότε μέχρι σήμερα.

Θα συμβεί τις επόμενες ώρες;

Είμαστε σε επιφυλακή και περιμένουμε με αγωνία να το ανακαλύψουμε!

 

Πηγή:www.hit-channel.com