Η Taylor Swift αλλάζει την ημερομηνία κυκλοφορίας του «reputation»!

Γράφτηκε από τον Κατηγορία news Διαβάστηκε 369 φορές

'Εφτασε λοιπόν η μέρα κυκλοφορίας του πιο πολυαναμενόμενου δίσκου της χρονιάς. Τουλάχιστον στα φυσικά καταστήματα, καθώς εάν σχεδιάζατε να προμηθευτείτε ψηφιακά το «reputation», τότε η δική σας αναμονή θα παραταθεί.

Το στοίχημα που ακολουθεί το «reputation» είναι μεγάλο και δεν αφορά μόνο την pop star, αλλά ολόκληρη τη μουσική βιομηχανία. Οι προ-παραγγελίες του άλμπουμ έχουν σημειώσει ιστορικά επίπεδα στην αγορά των Ηνωμένων Πολιτειών, ξεπερνώντας τις 400.000, ενώ οι εκτιμήσεις υπολογίζουν ότι ο έκτος ολοκληρωμένος της 27χρονης τραγουδίστριας θα κάνει ντεμπούτο με δύο εκατομμύρια πωλήσεις.

Η Taylor Swift και οι συνεργάτες της δίνουν σκληρή και καθημερινή μάχη προκειμένου να αποφευχθεί η παραμικρή διαρροή από το υλικό του «reputation», όπως έγινε -λόγου χάρη- με τους τίτλους των τραγουδιών.

Ένας υπάλληλος δισκοπωλείου δε συμμορφώθηκε με τις υποδείξεις και ανάρτησε στο διαδίκτυο μία φωτογραφία από το οπισθόφυλλο του CD για να αποκαλύψει τους τίτλους από τα 15 τραγούδια του δίσκου, πριν τους ανακοινώσει επίσημα (και αναγκαστικά) η «Tay».

Ενώ το CD του «reputation» και οι δύο ειδικές εκδόσεις με τα περιοδικά θα κυκλοφορήσουν κανονικά στα ράφια σήμερα, η πρεμιέρα του άλμπουμ στο iTunes μετατίθεται στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη.

Παρόλο που στις Ηνωμένες Πολιτείες δεν παρατηρείται καμία αλλαγή, οι θαυμαστές της Taylor Swift στον υπόλοιπο πλανήτη, δηλαδή ακόμη και στην Ελλάδα, πρέπει να παρατείνουν την προσμονή τους, αφού το «reputation» θα είναι διαθέσιμο προς ψηφιακή αγορά την Κυριακή 12 Νοεμβρίου.

Taylor Swift - reputation - iTunes gr - Hit Channel

Συν τοις άλλοις, η Taylor Swift φέρεται να μην προτίθεται να δημοσιεύσει τον καινούριο δίσκο της στις υπηρεσίες streaming, τουλάχιστον για τις δύο πρώτες εβδομάδες.

Μπορείτε ωστόσο να σπεύσετε στα δισκοπωλεία στην προκαθορισμένη ημερομηνία!

 

Πηγή:www.hit-channel.com