ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ

...

Δείτε το video clip για το νέο single του Sam Smith «One Last Song»

Γράφτηκε από τον Κατηγορία news Διαβάστηκε 639 φορές

«Ένα τελευταίο τραγούδι» αφιερώνει ο Sam Smith, πριν αφήσει οριστικά πίσω του τα φαντάσματα του παρελθόντος.

Ο Sam Smith οπτικοποιεί το «One Last Song», ένα από τα νέα τραγούδια του.

Ο Βρετανός καλλιτέχνης με την αγγελική φωνή κυκλοφόρησε στις αρχές Νοεμβρίου τον πολυαναμενόμενο δεύτερο προσωπικό δίσκο του με γενικό τίτλο «The Thrill Of It All», με την ετικέτα της Capitol Records / Universal Music, τρία χρόνια μετά το εντυπωσιακό ντεμπούτο με το βραβευμένο με Grammy άλμπουμ «In The Lonely Hour».

Το «The Thrill Of It All» έκανε ντεμπούτο στο Νο1 του Ηνωμένου Βασιλείου και του αμερικανικού «Billboard 200», χαρίζοντας ένα νέο προσωπικό ρεκόρ για τον Sam Smith. Πρόσφατα, ο δίσκος κατετάγη ανάμεσα στις δέκα καλύτερες κυκλοφορίες της χρονιάς από το «Rolling Stone».

Το «One Last Song» διαδέχεται τη θριαμβευτική επάνοδο του τραγουδιστή με το θεσπέσιο «Too Good At Goodbyes», ένα τραγούδι που έχει εισέλθει στο Top 10 σε περισσότερες από τριάντα χώρες παγκοσμίως.

«Είμαι τόσο ενθουσιασμένος που αποκαλύπτω το μουσικό βίντεο για το δεύτερο single μου “One Last Song”. Αυτό το κομμάτι είναι το τελευταίο μου ερωτικό τραγούδι που αφιερώνεται σε μία παλιά αγάπη μου. Μου αρέσει να το τραγουδώ και διασκέδαση τόσο πολύ κάνοντας το βίντεο. Μετά από ένα γύρισμα 25 ωρών, πιστεύω αληθινά ότι δημιουργήσαμε κάτι όμορφο», γράφει ο Sam Smith.

Η έκβαση είναι όντως εξαιρετική, αφού το video clip για το «One Last Song» έχει γυριστεί με ένα μόνο πλάνο, ακολουθώντας τον 25χρονο καλλιτέχνη από το σκηνή ενός θεάτρου έως την οροφή του κτιρίου.

 

Πηγή:www.hit-channel.com