ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ

...

«Coachella»: Με επικεφαλής την Beyoncé, τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν σε 3 ώρες

Γράφτηκε από τον Κατηγορία news Διαβάστηκε 705 φορές

Η επάνοδος της Beyoncé στη σκηνή συνοδεύεται από ντελίριο ενθουσιασμού.

Η «Queen Bey» αναγκάστηκε να ακυρώσει την εμφάνισή της στο διάσημο φεστιβάλ «Coachella» την προηγούμενη άνοιξη, λόγω της προχωρημένης εγκυμοσύνης της.

Παρόλο που η εγκυμονούσα στα δίδυμα -τότε- αστέρας της pop είχε παρουσιάσει ένα υπερθέαμα στα Βραβεία Grammy του Φεβρουαρίου 2017, όταν έφτασε η ώρα του «Coachella» έκρινε προτιμότερο να ακολουθήσει τις ιατρικές συμβουλές. Τελικά, την αντικατέστησε η Lady Gaga.

Ένα χρόνο μετά, η Beyoncé κρατά στην αγκαλιά της δίδυμα, τη Rumi και τον Sir Carter, επιστρέφει δριμύτερη στα μουσικά δρώμενα για να αναλάβει επικεφαλής του επιτυχημένου μουσικού φεστιβάλ, που διεξάγεται ετησίως στην Καλιφόρνια των Ηνωμένων Πολιτειών. Φέτος, το ραντεβού των απανταχού μουσικόφιλων δίνεται για δύο τριήμερα του Απριλίου: 13 – 15 και 20 – 22 του μήνα.

Εκτός από την Beyoncé, το «Coachella» θα φιλοξενήσει επίσης τον Eminem και τον The Weeknd, σε σύνολο 165 καλλιτεχνών και συγκροτημάτων. Συμμετέχουν μεταξύ άλλων η Cardi B, οι Migos, ο French Montana, ο Post Malone, οι HAIM, οι Jamiroquai, ο Kygo, ο Alan Walker, η SZA, αλλά και η LP.

Η προπώληση εισιτηρίων για τη φετινή διοργάνωση ξεκίνησε την Παρασκευή (05/01) και η εξάντληση ήταν θέμα μόλις τριών ωρών.

Οι  ιθύνοντες του «Coachella» ευχαρίστησαν το κοινό για το απίθανο sold out με μία δημοσίευση που ανάρτησαν στο λογαριασμό του φεστιβάλ στο Instagram

 

Πηγή:www.hit-channel.com