ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ

...

Το «rockstar» του Post Malone «σπάει» ρεκόρ σε Ελλάδα και εξωτερικό

Γράφτηκε από τον Κατηγορία news Διαβάστηκε 738 φορές

Ο Post Malone ξεκίνησε δυναμικά το 2018, θέτοντας νέο ρεκόρ για τη μεγαλύτερη παραμονή στην πρώτη θέση του παγκόσμιου chart στο Spotify με το «rockstar», την τελευταία επιτυχία του με τη συμμετοχή του 21 Savage.

Με περισσότερα από 672 εκατ. streams συνολικά, το smash hit διατηρεί το Νο1 για τον πρωτοφανές και ασύγκριτο αριθμό των 117 συνεχόμενων ημερών, έως ότου παρέλαβε τα ηνία το «Havana» της Camila Cabello.

To «rockstar» συνεχίζει να καταρρίπτει επιδόσεις στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Έχει συμπληρώσει 16 διαδοχικές εβδομάδες στην κορυφή του ελληνικού Spotify, ενώ διένυσε οχτώ συνεχής εβδομάδες στο Νο1 του αμερικανικού «Billboard Hot 100», τη μεγαλύτερη πρωτοκαθεδρία για rap τραγούδι εντός του 2017.

Επίσης έγραψε ιστορία ως το πρώτο hip-hop τραγούδι που έμεινε στην πρώτη θέση του Ηνωμένου Βασιλείου επί σειρά εβδομάδων, μετά το «It’s Like That» των RUN D.M.C. από το 1998. Παράλληλα, έχει εμφανιστεί στο Top 20 του διεθνούς Airplay Chart στη χώρα μας.

Μαζί με τα πρωτοποριακά επιτεύγματα του «rockstar», ο Post Malone διαθέτει τέσσερα τραγούδια στο Top 35 του Spotify («rockstar», «I Fall Apart», «Congratulations», «Candy Paint»).

Το ολοκληρωμένο δισκογραφικό ντεμπούτο του Αμερικανού ράπερ με το άλμπουμ «Stoney» (Republic Records / Universal Music) κυριάρχησε στα charts για 365 ημέρες και συνεχίζει. Μέσα σε ένα χρόνο από την κυκλοφορία του στις 9 Δεκεμβρίου 2016, έχει γίνει δύο φορές πλατινένιο και έχει «γεννήσει» ένα αδιάρρηκτο σερί πέντε πλατινένιων επιτυχιών.

 

Πηγή:www.hit-channel.com