ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ

...

Nicky Jam και J Balvin στο No1 του Shazam παγκοσμίως με το «X»

Γράφτηκε από τον Κατηγορία news Διαβάστηκε 794 φορές

Ο πολυβραβευμένος Αμερικανός τραγουδιστής της reggaeton μουσικής σκηνής, Nicky Jam, προτείνει να λικνιστούμε στον ρυθμό του «X» (Equis) ακολουθώντας τα βήματά του, όπως ακριβώς και ο J Balvin.

 

Έχοντας κυκλοφορήσει μία τις μεγαλύτερές του επιτυχίες τα τελευταία δύο χρόνια στο ελληνικό ραδιόφωνο, το «El Pardon» σε συνεργασία με τον Enrique Iglesias, τώρα για τις ανάγκες του «X» (Equis) συνεργάζεται με τον εξίσου πολυπλατινένιο τραγουδιστή από το El Savador, J Balvin.

Με τον δεύτερο να ακολουθεί μία συνεχή ανοδική πορεία στη μουσική βιομηχανία και τα παγκόσμια charts, η νέα τους δημιουργία μοιάζει να είναι το επόμενο αναπόφευκτο hit single.

Στις αρχές του μήνα, οι δύο καλλιτέχνες όχι μόνο κυκλοφόρησαν το τραγούδι, αλλά έφεραν στη δημοσιότητα και το χορευτικό video τους, όπου ο Nicky Jam και ο J Balvin ακολουθούν συγκεκριμένη χορογραφία στο «X» (Equis), μαζί με πανέμορφα μοντέλα, ντυμένα με τα πιο «τρελά» τους ρούχα.

Η μουσική και οι στίχοι του φέρουν την υπογραφή των δύο καλλιτεχνών, σε συνεργασία με τους Jeon και Juan Diego Medina Vélez.

Το νέο απόλυτο hit του Nicki Jam και του J Balvin και κατακτά την κορυφή των παγκόσμιων charts. Συγκεκριμένα, ανέβηκε στο Νο1 του Shazam διεθνώς.