ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ

...

Το νέο πρόγραμμα του Plus Radio 102,6 από Δευτέρα 16 Απριλίου

Γράφτηκε από τον Κατηγορία news Διαβάστηκε 1530 φορές

Η νέα εποχή για τον Plus radio 102,6 το No1 ραδιόφωνο των επιτυχιών, μόλις ξεκίνησε! Το αγαπημένο ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης εμπλουτίζει το πρόγραμμα του, παρουσιάζοντας την καλύτερη ομάδα ραδιοφωνικών παραγωγών και πέντε ραδιοφωνικές εκπομπές που μας κάνουν παρέα όλη μέρα.

Όλα ξεκινάνε από νωρίς το πρωί, τότε που η Μαρία Αμανατίδου και ο Ευθύμης Κάλφας λένε την πρώτη καλημέρα της ημέρας. Από τις 8 το πρωί έως και τις 12 το μεσημέρι, το Plus Morning Show σερβίρει το πιο νόστιμο πρωινό της Θεσσαλονίκης με πολύ γέλιο, παιχνίδια με τους ακροατές, διαγωνισμούς, επικαιρότητα, δώρα και της Νο1 επιτυχίες.

Στις 12 το μεσημέρι, τη σκυτάλη παίρνει η υπέροχη Ελένη Κωτσή, η οποία για 4 ώρες μεταφέρει το μεσημεριανό παλμό της πόλης, δίνει tipsγια έξυπνες αγορές, και ψάχνει τις καλύτερες προτάσεις για διασκέδαση πάντα με επιτυχίες που ακούγονται μόνο δυνατά.

Όταν το ρολόι δείξει 4 το απόγευμα, η Ινέσσα Αζοίδου μπαίνει με φόρα στο studioτου Plus Radio 102.6 για να σε προετοιμάσει κατάλληλα με χαμόγελο, θετική διάθεση, κέφι και τις Νο1 επιτυχίες στο υπόλοιπο μισό της ημέρας.

Στις 7 το απόγευμα, το πρόγραμμα του PlusRadio 102.6 αναλαμβάνει ο Μr Music Γιώργο Χαριζάνη με την Νο1 μουσική εκπομπή της πόλης. Οι αποκλειστικές πληροφορίες, οι πρώτες μεταδώσεις, οι επόμενες επιτυχίες αλλά και οι γνώσεις για το τι συμβαίνει αυτήν τη στιγμή στην παγκόσμια μουσική βιομηχανία βρίσκονται στο Mr Music Show.

Στις 10 το βράδυ, τα φώτα χαμηλώνουν αφού πίσω από το μικρόφωνο του PlusRadio 102.6 έρχεται η Μαριάννα Καρέζη με την αγαπημένη εκπομπή της πόλης «Together». Τρεις ώρες γεμάτες με μηνύματα ακροατών, συζήτηση γύρω από τις ανθρώπινες σχέσεις αλλά και αγαπημένες μπαλάντες όλων των εποχών συνθέτουν το «Together», την αγαπημένη βραδινή συνήθεια των ακροατών.

Από το ανανεωμένο πρόγραμμα του Plus Radio 102,6, φυσικά και δε θα μπορούσαν να λείπουν οι mixingεκπομπές που αγαπάει να χορεύει όλη η Θεσσαλονίκη. Το Mix the Hits με τον Dj Αλέξανδρο Μαθά κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 10 το βράδυ και τον Dj Spy κάθε Παρασκευή στις 11 και κάθε Σάββατο μεσάνυχτα.

Το ολοκαίνουργιο πρόγραμμα του Plus Radio 102,6 του Νο1 ραδιοφώνου των επιτυχιών είναι στον αέρα και ήρθε για να μείνει. Συντονιστείτε όλο το 24ώρο και απολαύστε την πιο κεφάτη και γεμάτη επιτυχίες παρέα της πόλης.