ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ

...

O Kanye West διαγνώστηκε με ψυχική διαταραχή: «Δεν είναι αναπηρία, είναι υπερδύναμη»

Γράφτηκε από τον Κατηγορία news Διαβάστηκε 751 φορές

O Kanye West διαγνώστηκε με ψυχική διαταραχή στην ηλικία 39 ετών, αλλά θεωρεί τον εαυτό του προνομιούχο.

 

Όπως εξήγησε σε μία πρόσφατη συνέντευξη στο «Big Boy TV», η δημιουργία του όγδοου άλμπουμ του, «Ye» που κυκλοφόρησε την 1η Ιουνίου, του προσέφερε μία διέξοδο και μία ευκαιρία που οι άλλοι δεν έχουν.

«Σκεφτείτε τους ανθρώπους που έχουν ψυχικά προβλήματα και δεν είναι ο Kanye West, που δεν μπορούν να πάνε και να το κάνουν αυτό και να νιώθουν ότι όλα είναι καλά», είπε.

«Σκεφτείτε κάποιον να κάνει στη δουλειά ακριβώς αυτό που έκανα στο «TMZ» και όταν έρθει στο γραφείο την Τρίτη το πρωί, να χάσει τη δουλειά του και να μην μπορεί να επιστρέψει. Γι’ αυτό ο Θεός μού το έδωσε αυτό σε ηλικία 40 ετών.»

Ο Kanye West υπογράμμισε ότι ποτέ πριν δεν είχε διαγνωστεί με ψυχική διαταραχή.

«Νομίζω ότι ο καθένας έχει κάτι», συνέχισε με ειλικρίνεια. «Αλλά, όπως είπα στο άλμπουμ, δεν είναι αναπηρία, είναι υπερδύναμη», επισήμανε παραπέμποντας στο τραγούδι «Yikes».

Εκτός από την αναφορά στην κατάσταση της ψυχικής υγείας του, ο ράπερ αποκάλυψε ότι δούλεψε από την αρχή τα τραγούδια του άλμπουμ «Ye» ύστερα από την επεισοδιακή συνέντευξη που έδωσε  πριν λίγο καιρό στο «TMZ» και στάθηκε αφορμή για να ξεσπάσει πλήθος αντιδράσεων, ειδικά λόγω του σχολίου που έκανε ότι η δουλεία ήταν επιλογή των Αφρο-αμερικανών.

Ο Kanye West υποστηρίζει ότι υπήρξε και ένας στίχος που δεν ήθελε σε καμία περίπτωση να συμπεριλάβει στο «Ye».