ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ

...

Ariana Grande: Το (επόμενο single) «God Is A Woman» και ο ρόλος της Lady Gaga

Γράφτηκε από τον Κατηγορία news Διαβάστηκε 630 φορές

Η Ariana Grande ανεβάζει ρυθμούς για την κυκλοφορία του νέου και ιδιαίτερα πολυαναμενόμενου άλμπουμ της, όμως λίγο πριν μπει στην τελική ευθεία, θα μας χαρίσει ακόμα ένα νέο single.

 

Η αστέρας της pop είχε θέσει ένα χρονοδιάγραμμα κατά το οποίο στις 20 κάθε μήνα και θα υπήρχε και μία νέα έκπληξη, σχετική με τον επερχόμενο δίσκο της, το «Sweetener».

Στις 20 Απριλίου είχε γίνει η αρχή και είχε κυκλοφορήσει το υπέροχο «No Tears Left To Cry» μαζί με το μαγικό video clip του, ενώ στις 20 Μαΐου, η 25χρονη τραγουδίστρια έχει εμφανιστεί ζωντανά στη σκηνή των Billboard Music Awards 2018.

Στις 20 Ιουνίου, δόθηκε στη δημοσιότητα η συνεργασία της Ariana Grande με τη Nicki Minaj στο «The Light Is Coming» και απομένει η 20η Ιουλίου πριν την κυκλοφορία του «Sweetener» στις 17 Αυγούστου.

Με αφορμή τα γενέθλιά της, στις 26 Ιουνίου, η pop star έκανε εκείνη το δώρο στο κοινό και μοιράστηκε το «Raindrops», τη σύντομη εισαγωγή που ανοίγει την αυλαία στο νέο άλμπουμ της.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση στο Twitter από μία θαυμάστριά της, η Ariana Grande αποκάλυψε ότι στις 20 Ιουλίου θα κυκλοφορήσει το δεύτερο επίσημο single της, το οποίο δεν είναι προφανώς το «Raindrops».

«Όχι, έχετε ήδη το “Raindrops” τώρα! Δικό μου το λάθος. Αυτό προκάλεσε σύγχυση», έγραψε. «Αποφάσισα να σας δώσω το “Raindrops” τελευταία στιγμή, για τα γενέθλιά μου», συνέχισε.

Όταν ρωτήθηκε αμέσως μετά εάν το επόμενο single (θα κυκλοφορήσει στις 20 Ιουλίου) είναι το «God Is A Woman», η Ariana Grande απάντησε θετικά.

Σύμφωνα με τις φήμες που διαδίδονται, το «God Is A Woman» φέρεται να συνυπογράφει η Lady Gaga, ενώ λέγεται πως η 32χρονη τραγουδίστρια ίσως έχει μερίδιο και στην παραγωγή του τραγουδιού. Επί του παρόντος δεν έχει επιβεβαιωθεί τίποτα.