ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ

...

Nicki Minaj και Ariana Grande με sexy video clip για το «Bed»

Γράφτηκε από τον Κατηγορία news Διαβάστηκε 761 φορές

Η Nicki Minaj και η Ariana Grande αποκαλύπτουν το video clip της συνεργασίας τους στο «Bed».

 

Οι δύο αστέρες ανήκουν αναμφισβήτητα στα πιο ταιριαστά δίδυμα της μουσικής βιομηχανίας, διαθέτοντας ήδη στο κοινό ενεργητικό τους μία σειρά από επιτυχημένα τραγούδια.

Αυτή τη φορά, η Nicki Minaj και η Ariana Grande επιστρέφουν με ένα διπλό χτύπημα, καθώς έχουν ετοιμάσει μαζί από ένα ολοκαίνουριο τραγούδι για τα νέα άλμπουμ τους που θα κυκλοφορήσουν εντός του Αυγούστου.

Και ενώ γνωρίζαμε μόνο για την ύπαρξη του «The Light Is Coming», το οποίο θα συμπεριληφθεί στο επερχόμενο «Sweetener» της Ariana Grande, τελικά αποκαλύφθηκε άλλη μία έκπληξη.

Το «Bed» είναι το τέταρτο τραγούδι που προμηνύει το άλμπουμ «Queen» της Nicki Minaj, η κυκλοφορία του οποίου έχει μετατεθεί για τις 10 Αυγούστου. Την παραγωγή στο ατμοσφαιρικό τραγούδι έχουν κάνει οι Messy, Brett «Beats» Bailey, Ben Billions και SupaDubs.

Το video clip του «Bed» έχει καλοκαιρινό αέρα, αλλά και έντονη ερωτική διάθεση, με την 35χρονη ράπερ (η οποία εμφανίζεται ως γοργόνα) και την 25χρονη τραγουδίστρια να παίζουν παιχνίδια με το φακό στη θάλασσα, σε έναν τροπικό παράδεισο.

Πολυμέσα