ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ

...

David Guetta, Demi Lovato & J Balvin ενώνουν δυνάμεις στο «Say My Name»

Γράφτηκε από τον Κατηγορία news Διαβάστηκε 709 φορές

Μία εκρηκτική συνεργασία βρίσκεται καθ’ οδόν. Ο David Guetta, η Demi Lovato και ο J Balvin φημολογείται ότι θα συναντηθούν στο ίδιο τραγούδι.

 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του βρετανικού ραδιοφωνικού σταθμού «Capital FM», το single που θα σταθεί αφορμή για να ενωθεί για πρώτη φορά η συγκεκριμένη τριάδα, θα έχει τον τίτλο «Say My Name» και πρόκειται να κυκλοφορήσει «σύντομα», χωρίς να υπάρχουν προς το παρόν περισσότερες λεπτομέρειες.

Η είδηση έχει επιβεβαιωθεί εν μέρει από τον J Balvin, ο οποίος ανέφερε σε ένα βίντεο που κοινοποίησε στην ενότητα των ιστοριών στο λογαριασμό του στο Instagram ότι έχει μία «έκπληξη με την Demi Lovato».

Ο David Guetta έχει συμπληρώσει το 50ό έτος της ηλικίας του και εξακολουθεί να αποτελεί μία σταθερή αξία στο χώρο της dance μουσικής. Η καινούρια συνεργασία του με τη Sia στο «Flames» ανεβαίνει συνεχώς θέσεις στο διεθνές airplay chart της Ελλάδας και τώρα βρίσκεται στο Top 10 της κατάταξης.

Η Demi Lovato πρόσφατα κυκλοφόρησε το βαθιά συναισθηματικό, εξομολογητικό και αποκαλυπτικό τραγούδι «Sober», ενώ προηγουμένως συνεργάστηκε με την Christina Aguilera στο «Fall In Line» και με τους Clean Bandit στο «Solo».

Ο J Balvin έχει εξελιχθεί σε έναν αστέρα παγκοσμίου βεληνεκούς, που διαδίδει την urban latin και reggeaton μουσική σε κάθε γωνία του πλανήτη.

Τις προηγούμενες ημέρες, ο J Balvin αναδείχθηκε «βασιλιάς» του Spotify, καθότι είναι πλέον ο καλλιτέχνης με τους περισσότερους μηνιαίους ακροατές στη δημοφιλή υπηρεσία streaming.

Γαλλία, Αμερική και Κολομβία θα γίνουν «ένα» χάρη στο «Say My Name», το οποίο ανυπομονούμε να ακούσουμε.