ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ

...

Ράκος ο Justin Bieber μετά την κατάρρευση της Selena Gomez

Γράφτηκε από τον Κατηγορία news Διαβάστηκε 549 φορές

Πριν λίγες ημέρες έγινε γνωστό ότι Selena Gomez εισήλθε για θεραπεία σε κέντρο ψυχικής υγείας μετά από τη «συναισθηματική κατάρρευση» που υπέστη, η οποία σχετίζεται με τα χρόνια προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει.

 

Λίγο μετά τη διάδοση της είδησης, ο Justin Bieber, πρώην σύντροφος της Gomez, εθεάθη να πηγαίνει στην εκκλησία, όπως συχνά κάνει τις Τετάρτες.

Φαινόταν απεγνωσμένος και έξω από την εκκλησία τον αγκάλιαζαν και τον παρηγορούσαν φίλοι του. Η σύζυγός του, Hailey Baldwin, με την οποία παντρεύτηκε πρόσφατα, δεν εμφανίστηκε στις φωτογραφίες.

Μία ημέρα αργότερα ο Justin Bieber εθεάθη να κλαίει μέσα σε ένα αυτοκίνητο, στο οποίο ήταν μαζί με τη Hailey Baldwin.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο 24χρονος τραγουδιστής και το 21χρονο μοντέλο έφευγαν από την κατοικία ενός πάστορα και οι θαυμαστές και θαυμάστριές του αναρωτιούνται αν έκλαιγε λόγω της κατάστασης της Gomez.

«Ο Justin θα νοιάζεται πάντα για τη Selena», ανέφερε στο «People» ένα άτομο που είναι κοντά στον Καναδό καλλιτέχνη.

«Είναι δύσκολο να ακούει ότι δεν είναι καλά. Και οι δύο έδιναν τις δικές τους μάχες και ο Justin ήταν πάντα πολύ συμπονετικός με τη Selena. Θέλει το καλύτερο γι’ αυτήν. Θέλει να είναι ευτυχισμένη και υγιής», πρόσθεσε.

Η Selena Gomez υποβάλλεται σε θεραπεία μετά από τη «συναισθηματική κατάρρευση» που υπέστη, ενώ νοσηλευόταν ήδη στο νοσοκομείο.

Η 26χρονη Αμερικανίδα τραγουδίστρια φέρεται να υπέστη «κρίση πανικού» κατά τη διάρκεια της δεύτερης εισαγωγής της στο νοσοκομείο μέσα σε λίγες εβδομάδες και συνειδητοποίησε ότι έπρεπε να αναζητήσει πρόσθετη βοήθεια για τα συναισθηματικά θέματα.

Η pop star νοσηλεύθηκε επειδή είχε χαμηλό αριθμό λευκών αιμοσφαιρίων, συνήθης ανεπιθύμητη παρενέργεια σε ασθενείς που έχουν υποβληθεί σε μεταμόσχευση νεφρού.

«Περιβάλλεται από το στενό οικογενειακό κύκλο της και έχει μεγάλη υποστήριξη. Είναι καλύτερα», υποστηρίζει μία πηγή για την υγεία της Selena Gomez.