ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ

...

Η Selena Gomez δεν είναι πλέον ο δημοφιλέστερος χρήστης του Instagram

Γράφτηκε από τον Κατηγορία news Διαβάστηκε 358 φορές

Η Selena Gomez δεν είναι πλέον ο χρήστης του Instagram με τους περισσότερους ακολούθους, καθώς εκτοπίστηκε από την πρώτη θέση από τον super star του ποδοσφαίρου Cristiano Ronaldo.

 

Από το πρωί της Δευτέρας 29 Οκτωβρίου, ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής της Juventus ξεπέρασε τους 144 εκατομμύρια ακολούθους στη γνωστή πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ η Αμερικανίδα τραγουδίστρια, η οποία διατηρούσε τα σκήπτρα του Instragram για περισσότερο από δύο χρόνια, έρχεται δεύτερη με ελάχιστη διαφορά ακολούθων.

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι ο Cristiano Ronaldo έγινε ο δημοφιλέστερος χρήστης του Instagram από τη στιγμή που η Selena Gomez αποφάσισε να αποσυρθεί για ένα διάστημα από τον κόσμο του διαδικτύου και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Από τις 23 Σεπτεμβρίου, ο λογαριασμός της 26χρονης pop star στο Instagram παραμένει ανενεργός και δεν αναρτάται καμία δημοσίευση.

«Όσο ευγνώμων είμαι για τη φωνή που δίνουν στο καθένα μας τα social media, είμαι εξίσου ευγνώμων που είμαι σε θέση να αποχωρήσω και να ζήσω τη ζωή μου», είχε γράψει στην τελευταία ανάρτησή της.

Λίγες ημέρες μετά την απομάκρυνσή της από τα κοινωνικά δίκτυα, η Selena Gomez εισήχθη σε κέντρο ψυχικής υγείας ώστε να αντιμετωπίσει την κατάθλιψη και το άγχος, εξαιτίας μίας «συναισθηματικής κατάρρευσης» που υπέστη κατά τη διάρκεια της νοσηλείας της στο νοσοκομείο.