ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ

...

Ο Justin Bieber «κατηγορεί τον εαυτό του» για την κατάρρευση της Selena Gomez

Γράφτηκε από τον Κατηγορία news Διαβάστηκε 617 φορές

Ο Justin Bieber «δε σταματά να κατηγορεί τον εαυτό του» για την κατάρρευση της Selena Gomez, αποκάλυψε μία πηγή στο περιοδικό «Life & Style».

 

«Βαθιά μέσα του, ο Justin ξέρει ότι (η Selena) εξακολουθεί να έχει συναισθήματα γι’ αυτόν και ότι ο γάμος του με τη Hailey την έχει αναστατώσει», αναφέρεται στο δημοσίευμα.

«Η Selena ήταν η πρώτη αγάπη του Justin και όλοι μπορούν να δουν ότι ακόμα ενδιαφέρεται για εκείνη», σημειώνει η πηγή.

Μόλις μία ημέρα μετά την είδηση ​​ότι η Αμερικανίδα τραγουδίστρια εισήλθε σε κέντρο ψυχικής υγείας, οι παπαράτσι φωτογράφισαν τον Justin Bieber να κλαίει μέσα σε ένα αυτοκίνητο, έχοντας δίπλα του τη σύζυγό του, Hailey Baldwin.

«Η Hailey είναι ένας από τους πιο ευγενικούς ανθρώπους που θα συναντήσετε ποτέ και κάνει το καλύτερο για να υποστηρίξει τον Justin», διευκρινίζει η πηγή. «Όμως, η όλη κατάσταση με τη Selena προκαλεί ένταση στο γάμο τους.»

Ένα μήνα μετά το γάμο τους, ο Καναδός τραγουδιστής και η Αμερικανίδα μοντέλο επισκέπτονται ειδικό σύμβολο, προκειμένου να αντιμετωπίσουν «σαν ενήλικοι» τα ζητήματα που παρεμβαίνουν στη σχέση τους. Συγκεκριμένα, προτίμησαν αυτή τη λύση παρά να αφήνουν τα προβλήματα «να εξελίσσονται σε κάτι μεγαλύτερο».

Η ίδια ανώνυμη πηγή ισχυρίζεται ότι ο Justin Bieber «συμπεριφέρεται περίεργα» και πως «οι φίλοι του τον εκλιπαρούν να ζητήσει βοήθεια.»