ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ

...

Η Ariana Grande βραβεύθηκε ως «Γυναίκα της Χρονιάς» από το «Billboard»

Γράφτηκε από τον Κατηγορία news Διαβάστηκε 506 φορές

Η Ariana Grande ανακηρύχθηκε από το «Billboard» στη «Γυναίκα της Χρονιάς» για το 2018.

 

Κατά τη διάρκεια της βράβευσης, στο 13ο ετήσιο γκαλά «Γυναίκες στη Μουσική» που έλαβε χώρα στη Νέα Υόρκη στις 6 Δεκεμβρίου, η 25χρονη τραγουδίστρια παραδέχθηκε ότι αισθάνθηκε «εντελώς ανάξια» του τίτλου «Γυναίκα της Χρονιάς» και στη συνέχεια μίλησε για το τελευταίο έτος.

«Θεωρώ ενδιαφέρον ότι ήταν μία από τις καλύτερες χρονιές της καριέρας μου και η χειρότερη της ζωής μου», σχολίασε η Ariana Grande παραλαμβάνοντας το βραβείο.

«Πολλοί άνθρωποι θα κοιτούσαν κάποιον στη θέση μου αυτή τη στιγμή ως καλλιτέχνης, που θα μπορούσε να είναι στην αιχμή του, και να σκεφτούν: “Πραγματικά έχει κάνει πρόοδο στη ζωής της, τα έχει όλα”», ανέφερε.

«Αλλά όσο η προσωπική ζωή μου συνεχίζει, δεν έχω ιδέα τι στο καλό κάνω», είπε γελώντας, αλλά έστειλε ένα σημαντικό μήνυμα: «Ήταν μία χρονιά με πολλές αντιφάσεις και θέλω μόνο να πω αν είστε κάποιοι εκεί έξω που δεν έχετε ιδέα τι πρόκειται να φέρει αυτό το επόμενο κεφάλαιο, δεν είστε μόνοι σε αυτό.»

Η Ariana Grande συμπλήρωσε αστειευόμενη: «Δε θα κλάψω, είναι ενοχλητικό» και δήλωσε έτοιμη να αποδεχθεί «οτιδήποτε συμβεί» και οτιδήποτε έρθει στο δρόμο της.

Ολοκληρώνοντας την ομιλία της, η Ariana Grande φώναξε τις καλύτερες φίλες της, Victoria Monet και Tayla Parx.

Ακόμη και μέσα σε συναισθηματικές στιγμές, η pop star έμεινε πιστή στη στάση «Thank U, Next», όπως είναι ο τίτλος της νέας επιτυχίας της, την οποία τραγούδησε στο τέλος:

«Προσβλέπω φέτος να μάθω δίνω στον εαυτό ορισμένη από την αγάπη και τη συγχώρεση που χάρισα τόσο επιπόλαια και εύκολα στους άνδρες το παρελθόν», υπογράμμισε. «Έχω ό,τι ονειρευόμουν πάντα, και έχω ανακαλύψει αργά ότι με κάνουν την πιο ευτυχισμένη τα πράγματα και οι άνθρωποι που είχα πάντα.»