ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ

...

Η Cardi B πρωταγωνιστεί στη διαφήμιση της Pepsi για το «Super Bowl»

Γράφτηκε από τον Κατηγορία news Διαβάστηκε 466 φορές

Οι rappers Cardi B και Lil Jon και ο ηθοποιός Steve Carell πρωταγωνιστούν στη νέα διαφημιστική καμπάνια της Pepsi για το 53ο «Super Bowl», το μεγάλο τελικό του αμερικανικού πρωταθλήματος φούτμπολ.

Το διαφημιστικό σποτ επικεντρώνεται με χιουμοριστική και παιχνιδιάρικη διάθεση το διάλογο που γίνεται συχνά στα εστιατόρια όταν οι πελάτες ζητούν ένα συγκεκριμένο αναψυκτικό κόλα και παίρνουν την απάντηση: «Είναι εντάξει μία Pepsi;»

Οι τηλεθεατές γρήγορα μαθαίνουν ότι μία Pepsi είναι «παραπάνω από εντάξει».

Αυτή η στιχομυθία ζωντανεύει με μία σειρά διαφορετικών διαδραστικών τρόπων στα κοινωνικά δίκτυα κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας και σε διάφορα σημεία στην Ατλάντα των ΗΠΑ, την πόλη που φιλοξενεί το 53ο «Super Bowl».

Η Cardi B εμφανίζεται πιο απαστράπτουσα από ποτέ στο διαφημιστικό σποτ της Pepsi, ενώ ακούγεται ως μουσική υπόκρουση η επιτυχία της «I Like It», μία συνεργασία με τον Bad Bunny και J Balvin.

Η 26χρονη ράπερ κάνει είσοδο λέγοντας την περίφημη ατάκα – επιφώνημα «Okurrr», που έχει γίνει το δικό της σήμα κατατεθέν.

Ο Steve Carell προσπαθεί να επαναλάβει το «Okurrr», αλλά δεν μπορεί να το προφέρει με το μοναδικό και απόλυτα χαρακτηριστικό τρόπο της Cardi B. «Πρέπει να βρω το δικό μου σλόγκαν», παραδέχεται στο τέλος της διαφήμισης ο 56χρονος ηθοποιός, κωμικός, σεναριογράφος και σκηνοθέτης.

Πολυμέσα