ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ

...

Η Madonna στη σκηνή της φετινής Eurovision

Γράφτηκε από τον Κατηγορία news Διαβάστηκε 382 φορές

Όπως ανακοινώθηκε, η παγκόσμια «βασίλισσα της ποπ» θα εμφανιστεί στη σκηνή του μουσικού διαγωνισμού ως guest, δημιουργώντας ένα κλίμα ενθουσιασμού και ανυπομονησίας στους φανς της Eurovision και της Madonna αλλά και μια γενική περιέργεια για την εμφάνιση της σταρ στην διοργάνωση!

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η Madonna θα εμφανιστεί στον τελικό της Eurovision ως guest star  στο διάλειμμα - για περίπου 8 λεπτά - και θα τραγουδήσει δύο τραγούδια. 

Όσον αφορά στην αμοιβή της, αυτή την ανέλαβε ο Εβραιο-Καναδός δισεκατομμυριούχος Sylvan Adams, που επαναπατρίστηκε στο Ισραήλ και ανήκει στους μεγαλύτερους φιλανθρωπιστές και δωρητές.

Το ύψος του ποσού υπολογίζεται σε περισσότερο από 1 εκατομμύρια δολάρια - 1,25 εκατομμύριο δολάρια για την ακρίβεια - καθώς ο Αdams πιστεύει ότι η συμμετοχή μια καλλιτέχνιδας όπως η Madonna θα αυξήσει σημαντικά την προβολή και δημοσιογραφική κάλυψη του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision και ότι δισεκατομμύρια τηλεθεατές θα δουν τους υπέροχους ανθρώπους και την ομορφιά του κράτους του Ισραήλ.