ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ

...

Οι θαυμαστές της Ariana Grande μποϊκοτάρουν το «7 Rings»

Γράφτηκε από τον Κατηγορία news Διαβάστηκε 510 φορές

Οι θαυμαστές της Ariana Grande ξεκίνησαν διαδικτυακή εκστρατεία με την οποία θέλουν να μποϊκοτάρουν το single «7 Rings» της τραγουδίστριας, έχοντας όμως τις καλύτερες προθέσεις.

Το «7 Rings» είναι το δεύτερο επίσημο single από το νέο άλμπουμ «Thank U, Next» της 25χρονης pop star, το οποίο κυκλοφόρησε στις 8 Φεβρουαρίου από τη Republic Records / Universal Music.

Το τραγούδι έκανε ντεμπούτο στην πρώτη θέση του αμερικανικού «Billboard Hot 100» και έχει συμπληρώσει τρεις συνεχόμενες εβδομάδες παραμονής στην κορυφή.

Οι Arianotrs, όπως αποκαλούνται οι θαυμαστές της Ariana Grande, έχουν βάλει στόχο να εκθρονίσουν από το Νο. 1 το «7 Rings» και να το αντικαταστήσουν με το επόμενο single του άλμπουμ «Thank U, Next», το «Break Up With Your Girlfriend, I’m Bored».

Μέσω των κοινωνικών δικτύων οι οπαδοί της τραγουδίστριας καλούν με ζήλο τους ομοϊδεάτες τους να σταματήσουν να αγοράζουν και να ακούν στις ψηφιακές πλατφόρμες μουσικής το «7 Rings», που έχει συγκεντρώσει 258 εκατομμύρια streams μόνο στο Spotify, και να επικεντρωθούν στο «Break Up With Your Girlfriend, I’m Bored».

Για τις ανάγκες αυτού του σκοπού έχει δημιουργηθεί το hashtag #Boycott7Rings.

Το «7 Rings» ήταν το δεύτερο τραγούδι στην καριέρα της Ariana Grande που κατέκτησε την πρώτη θέση στο «Billboard Hot 100», ενώ το πρώτο ήταν το αμέσως προηγούμενο «Thank, U Next», που κυριάρχησε επτά εβδομάδα συνολικά στην κορυφή.

Σε περίπτωση που ευδοκιμήσουν οι προσπάθειες των Arianators, το «Break Up With Your Girlfriend, I’m Bored» θα γίνει το τρίτο τραγούδι της Αμερικανίδας που κατακτά την πρώτη θέση στη συγκεκριμένη κατάταξη.

Αυτή τη στιγμή η Ariana Grande κυνηγά το ντεμπούτο στο Νο. 1 τόσο του «Billboard 200» με το άλμπουμ «Thank U, Next» όσο και του «Hot 100» με το «Break Up With Your Girlfriend, I’m Bored».