ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ

...

Ο Ed Sheeran παντρεύτηκε μυστικά την αγαπημένη του

Γράφτηκε από τον Κατηγορία news Διαβάστηκε 339 φορές

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ της βρετανικής εφημερίδας «The Sun», ο Ed Sheeran παντρεύτηκε μυστικά την αρραβωνιαστικιά του Cherry Seaborn.

Ο Νεοζηλανδός δημοσιογράφος Dan Wootton μεταφέρει ότι το ζευγάρι παντρεύτηκε λίγο πριν τα Χριστούγεννα στην ιδιόκτητη έπαυλη του τραγουδιστή στο Suffolk της Μεγάλης Βρετανίας, την περιοχή όπου μεγάλωσε, χωρίς να έχουν προσκληθεί οι διάσημοι φίλοι τους.

«Ο Ed παντρεύτηκε λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα. Ήταν πολύ ήσυχα, μόνο οι πιο παλιοί φίλοι του Ed από το σχολείο, λίγα μέλη από την οικογένεια και ο ιερέας», αποκάλυψε μία ανώνυμη πηγή που βρίσκεται κοντά στο περιβάλλον του τραγουδιστή.

«Υπήρχαν μόνο 40 άτομα, ούτε η Taylor Swift ούτε στελέχη δισκογραφικών εταιρειών ούτε κανένας φίλος από τη βασιλική οικογένεια ή pop star.»

Ο Ed Sheeran ήθελε να αποφύγει το θόρυβο και επιθυμούσε η τελετή να αποτελεί καθαρά μία ιδιωτική στιγμή.

«Είναι καταπληκτικό ότι είναι ο μεγαλύτερος pop στον κόσμο, αλλά κατάφερε να μη γίνει αντιληπτός και να παντρευτεί», προσθέτει η πηγή. «Κανένας τους δεν ασχολήθηκε να το κάνει θέμα. Η Cherry ήθελε μόνο να τελειώσει το θέμα χωρίς προβλήματα ή αδιακρισία.»

Ed Sheeran - Cherry Seaborn

Ωστόσο η «The Sun» υποστηρίζει ότι ο 28χρονος τραγουδιστής και η 26χρονη αθλήτρια του χόκεϊ επί χόρτου σχεδιάζουν ένα γαμήλιο πάρτι για το καλοκαίρι στο οποίο θα προσκαλέσουν τους διάσημους φίλους τους και τους συναδέλφους τους που δε γνώριζαν για το γάμο τους.

«Ο Ed και η Cherry σχεδιάζουν ένα πάρτι σε στιλ φεστιβάλ για μία πιο ευρεία λίστα (καλεσμένων) που θα διοργανωθεί στα τέλη του καλοκαιριού», αναφέρει η πηγή. «Όλοι θα χορέψουν και θα τραγουδήσουν και θα μπορέσουν να καλέσουν την Taylor Swift, τους συναδέλφους από τη δισκογραφική εταιρεία και τους βασιλικούς φίλους τους.»

Ο Ed Sheeran και η Cherry Seaborn γνωρίστηκαν όταν πήγαιναν μαζί στο λύκειο «Thomas Mills» του Framlingham και έκαναν σχέση το 2015. Για την Cherry γράφτηκε μάλιστα το υπέροχο και πολύ αγαπημένο τραγούδι «Perfect».

Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε ένα χρόνο πριν το γάμο του, το Δεκέμβριο του 2017, με το διάσημο τραγουδιστή να αποκαλύπτει την είδηση με δημοσίευση που έκανε στα κοινωνικά δίκτυα λίγες εβδομάδες αργότερα.

«Απέκτησα μία αρραβωνιαστικιά, ακριβώς πριν το νέο έτος. Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι και ερωτευμένοι και οι γάτες μας είναι ενθουσιασμένες επίσης», είχε γράψει τότε.