ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ

...

Jonas Brothers:Πρώτη φορά στην κορυφή των ΗΠΑ με το «Sucker»

Γράφτηκε από τον Κατηγορία news Διαβάστηκε 410 φορές

Οι Jonas Brothers προσθέτουν ακόμα ένα επίτευγμα στη μεγαλύτερη επάνοδο της χρονιάς. Το τρίο κατέκτησε για πρώτη φορά στην πορεία του το Νο. 1 του «Billboard Hot 100» χάρη στο νέο τραγούδι τους «Sucker»

Το «Sucker» δε σηματοδοτεί μόνο το πρώτο Νο.1 της μπάντας στο συγκεκριμένο chart, αλλά είναι επίσης και το πρώτο ντεμπούτο στο Νο.1 που σημειώνει ένα γκρουπ μετά από 16 χρόνια και το «Bump Bump Bump» των B2K με τον P Diddy. Προσθέστε ότι είναι και το πρώτο ντεμπούτο στο Νο. 1 από ένα συγκρότημα που αποτελείται από μέλη της ίδιας οικογένειας.

Το νέο τραγούδι των Jonas Brothers είναι το 34ο single που καταφέρνει να κάνει ντεμπούτο στην κορυφή του «Hot 100» κατά μήκος της εξηκονταετούς ιστορίας του. Το «Sucker» είναι επιπλέον το πρώτο Νο.1 της μπάντας στα charts των «Streaming Songs» και των «Digital Song Sales», αλλά και το υψηλότερο ντεμπούτο τους στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπου έκανε είσοδο στο Top 10.

Παρόμοιος παροξυσμός επικράτησε σε ολόκληρο τον πλανήτη, καθώς το συγκρότημα επέστρεψε στο θρόνο του, επιβεβαιώνοντας τον τίτλο του διεθνούς φαινομένου.

Μέσα σε μόλις μία εβδομάδα, το «Sucker» έχει καταγράψει 50 εκατομμύρια streams στο Spotify και σχεδόν 90.000 αγορές, ενώ η συνολική κατανάλωση υπερβαίνει τις 333.000 μονάδες. Η επιτυχία του τραγουδιού συμπεριλαμβάνει την κυριαρχία του στο Νο. 1 σε Apple Music, Spotify και iTunes στις ΗΠΑ και τον Καναδά, καθώς και σε Apple Music, YouTube και Twitter σε παγκόσμιο επίπεδο.

Το επίσημο video clip του «Sucker» σε σκηνοθεσία του Anthony Mandler συγκέντρωσε σχεδόν 20 εκατομμύρια προβολές στο YouTube την πρώτη ημέρα που έγινε διαθέσιμο και πλέον έχει προβληθεί 64 εκατομμύρια φορές.

Συγχρόνως, οι Jonas Brothers ολοκλήρωσαν την παρουσία τους στο «The Late Late Show» του James Corden, στο οποίο ήταν καλεσμένοι καθημερινά κατά τη διάρκεια της προηγούμενης εβδομάδας.

Ο Kevin, ο Joe και ο Nick Jonas παρουσίασαν για πρώτη φορά τηλεοπτικά το «Sucker» και συμμετείχαν σε δημοφιλείς ενότητες της εκπομπής όπως το «Carpool Karaoke» και το «Spill Your Guts», τα βίντεο των οποίων μετρούν αθροιστικά πάνω από 114 εκατομμύρια προβολές.

Πρόσφατα, ανακοινώθηκε ότι οι Jonas Brothers θα συμπράξουν με τα Amazon Studios, τη Philymack και τη Federal Films (μέλος της Republic Records) προκειμένου να κυκλοφορήσουν ένα ντοκιμαντέρ για την μπάντα

Το φιλμ θα κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στο Amazon Prime Video σε περισσότερες από 200 χώρες.