ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ

...

Κερδίστε προσκλήσεις για τους JAMES στο Fix Factory Of Sound Open Air

Γράφτηκε από τον Κατηγορία news Διαβάστηκε 389 φορές

Οι James, μία από τις πιο αγαπημένες μπάντες του ελληνικού κοινού, επιστρέφουν στη χώρα μας έχοντας κυκλοφορήσει το καλύτερο album της μεγάλης καριέρας τους, για να αποδείξουν πως η σχέση τους με εμάς παραμένει μοναδική! Το συγκρότημα από το Manchester θα εμφανιστεί την Παρασκευή 7 Ιουνίου στο Fix Factory Of Sound Open Air, στη Θεσσαλονίκη, με την υποστήριξη του Plus Radio 102.6Μαζί τους οι Shame , μία από τις κορυφαίες νέες rock μπάντες της Μ. Βρετανίας, οι οποίοι έρχονται για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη στο πλευρό των James.

 

Μαζί τους, θα τραγουδήσουμε τραγούδια όπως τα “Laid”, “Getting Away With It (All Messed Up)”, “Sometimes”, “Sit Down”, “Say Something”, “Come Home”, “Sound”, “Ring The Bells”, “Born Of Frustration”, “She’s a Star” και πολλά ακόμα που αποδεικνύουν τον λόγο  που αυτή η μπάντα συνεχίζει ακάθεκτη την πορεία της 35 και πλέον χρόνια μετά το ξεκίνημά της, κατορθώνοντας να ηχεί αναζωογονημένη και πιο ζωντανή από ποτέ. Η σχέση τους με την Ελλάδα και το κοινό της είναι γνωστή, εδώ και πολλά χρόνια, και θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ερωτική. Ελάχιστες μπάντες έχουν αγαπηθεί στη χώρα μας όσο οι James και οι λόγοι είναι προφανείς. Από το 2001, όταν πρωτοεμφανίστηκαν εδώ, μέχρι και σήμερα αυτή η σχέση αντέχει στον χρόνο, ανανεώνεται σε κάθε νέα επίσκεψή τους και δείχνει να μην έχει ημερομηνία λήξης!
 
Ακούστε καθημερινά τις εκπομπές του Plus Radio 102.6 για να κερδίσετε διπλές προσκλήσεις για την μεγαλύτερη συναυλία του καλοκαιριού!

 

Info

Παρασκευή 7 Ιουνίου
Fix Factory of Sound Open Air (26ης Οκτωβρίου 15, Θεσσαλονίκη / τηλ. 2310 500670 & 2310 504014 /www.fixfactoryofsound.gr ).

Διάθεση εισιτηριών :
Τηλεφωνικά / στο 11876
Online / www.viva.gr / www.fixfactoryofsound.gr

Φυσικά σημεία / στα καταστήματα Reload, Seven Spots, Wind