ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ

...

Τι έχει συμβεί με την Nicki Minaj και έχει εξαφανιστεί από παντού;

Γράφτηκε από Κατηγορία news Διαβάστηκε 166 φορές

Τα ίχνη της Nicki Minaj από τα Social Media έχουν εξαφανιστεί με τους θαυμαστές της γνωστής ράπερ, οι οποίοι είναι γνωστοί και ως «Barbs» να έχουν ξεκινήσει την αναζήτησή της, φτάνοντας στο σημείο να τυπώσουν μέχρι και αφίσες στις οποίες την αναφέρουν ως αγνοούμενη.

Πότε ήταν η τελευταία της εμφάνιση;

Η ράπερ έχει αποσυρθεί το τελευταίο διάστημα τόσο από τα κοινωνικά δίκτυα όσο και από τα φώτα της δημοσιότητας με την  τελευταία δημόσια εμφάνισή της να έχει πραγματοποιηθεί στο Met Gala 2019, στις 7 Μαΐου δηλαδή. Ταυτόχρονα, η τελευταία ανάρτηση που δημοσίευσε στο λογαριασμό της στο Instagram χρονολογείται από τις 20 Μαΐου και αφορούσε τη συνεργασία της με τον Chris Brown και τον G-Eazy στο τραγούδι «Wobble Up» κάτι που όντως φαίνεται πολύ παράξενο αφού η Nicki Minaj συνήθιζε να είναι δραστήρια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και να αλληλεπιδρά με το κοινό της, ειδικά στο Twitter.

Διάφορα σενάρια έχουν διατυπωθεί για τους λόγους για τους οποίους η Nicki Minaj επέλεξε να απομακρυνθεί από τη δημοσιότητα και το διαδίκτυο. Άλλοι υποστηρίζουν ότι η ράπερ είναι έγκυος ενώ άλλοι εικάζουν ότι σχεδιάζει τα μουσικά πλάνα της. Πάντως το φετινό καλοκαίρι η Nicki Minaj επρόκειτο να περιοδεύσει μαζί με τον Chris Brown, όμως το όνομά της απουσιάζει τελικά από την ανακοίνωση του Αμερικανού τραγουδιστή για την έναρξη προπώλησης των εισιτηρίων.

Που είσαι Niki;