ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ

...

Η Taylor Swift και η Katy Perry επιτέλους συμφιλιώθηκαν!

Γράφτηκε από Κατηγορία news Διαβάστηκε 237 φορές

Λευκή πετσέτα φαίνεται να έριξαν η Taylor Swift και η Katy Perry λήγοντας μ' αυτόν τον τρόπο την κόντρα που υπήρχε ανάμεσα τους τα τελευταία χρόνια! 

Ποια έκανε το πρώτο βήμα;

Η πρώτη κίνηση φιλίας πραγματοποιήθηκε όταν η Katy Perry έστειλε στην Taylor Swift ένα συμβολικό δώρο και μία ευχετήρια κάρτα με αφορμή την έναρξη της περιοδείας «Reputation Stadium» το Μάιο του 2018. Αλλά η Perry δεν σταμάτησε εκεί. Πρόσφατα  δημοσίευσε στο Instagram μία φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται μία πιατέλα που περιέχει cookies και το μήνυμα «ειρήνη επιτέλους» γραμμένο με γλάσο, αλλά και δύο σύμβολα της ειρήνης, κάνοντας tag την Taylor Swift.

 

Στιγμιοτυπο 2019-06-12 7.12.02 μμ

 

Η 29χρονη Swift απάντησε στο παραπάνω στο παραπάνω ποστ τον αριθμό 13 (ο τυχερός αριθμός της Swift) με emoji και καρδιές. Η Katy Perry έβαλε επίσης ως τοποθεσία στη φωτογραφία το μέρος «Ας γίνουμε φίλοι», μία αναφορά που δείχνει χαρακτηριστικά τη διάθεση των δύο γυναικών. Η φωτογραφία έχει ξεπεράσει ήδη το ένα εκατομμύριο likes και έχει κατακλυστεί από σχόλια.

 

katy perry

 

Πολλοί θαυμαστές τους έχουν ήδη αρχίσει ότι αυτή η συμφιλίωση είναι μια πολύ καλή αρχή για μια δισκογραφική συνύπαρξη που θα ταρακουνήσει τη μουσική βιομηχανία. Λέτε να συμβεί;