ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ

...

Ο Ed Sheeran συνεργάζεται με τον Khalid για το «Beautiful People»! Ακούστε το...

Γράφτηκε από Κατηγορία news Διαβάστηκε 109 φορές

Ακόμα ένα κομμάτι από τη νέα δισκογραφική δουλειάς του παρουσίασε ο Ed Sheeran με τίτλο «Beautiful People». 

Το «Beautiful People», σε παραγωγή των Ed Sheeran, Max Martin, Shellback και Fred Gibson, είναι το τρίτο κατά σειρά σημείο που προλογίζει το επερχόμενο άλμπουμ «No. 6 Collaborations Project» ένα άλμπουμ το οποίο θα αποτελείται αποκλειστικά από συνεργασίες του Ed Sheeran με  συναδέλφους του για τους οποίους τρέφει μεγάλη εκτίμηση και θαυμασμό.

Πίσω από το τραγούδι

Το νέο τραγούδι του κορυφαίου τραγουδιστή και δημιουργού της γενιάς του, διαδίδει το μήνυμα ότι πρέπει να παραμένουμε αληθινοί και να μην προσπαθούμε να γίνουμε «όμορφοι άνθρωποι» σύμφωνα με τις επιταγές της κοινωνίας και του lifestyle, όπου είναι ορατός ο κίνδυνος της εμμονής στον υλισμό. Στο video clip για το «Beautiful People» πρωταγωνιστεί ένα καθημερινό ζευγάρι στο οποίο δίνεται η ευκαιρία να απολαύσει μίαταξιδιωτική εμπειρία ακολουθώντας έναν πολυτελή τρόπο ζωής, ασυνήθιστο για τα δικά τους δεδομένα. Το ανδρόγυνο προσπαθεί χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία να προσαρμοστεί στις συμπεριφορές και στις συνήθειες που αρμόζουν στη συγκεκριμένη περίπτωση. Όταν ολοκληρωθεί η περιπέτειά τους συνειδητοποιούν ότι είναι δύο απλοί άνθρωποι που είναι ευτυχισμένοι με τη ζωή τους, ακόμα κι αν κάποιοι τη χαρακτηρίσουν τετριμμένη. 

Το άλμπουμ «No. 6 Collaborations Project» θα κυκλοφορήσει στις 12 Ιουλίου από τις Asylum Records / Atlantic / Warner Music.