ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ

...

Η Billie Eilish λέει ότι ο θεραπευτής της είναι ο μόνος με τον οποίο μπορεί να μιλήσει καθώς έχασε την εμπιστοσύνη σε φίλους

Γράφτηκε από Κατηγορία news Διαβάστηκε 158 φορές

Για τον τρόπο με τον οποίο η επιτυχία έχει περιπλέξει ορισμένες από τις σχέσεις της με πρόσωπα από το φιλικό της περιβάλλον μίλησε κατά τη διάρκεια πρόσφατης συνέντευξης στη βρετανική εφημερίδα «The Sunday Times», η Billie Eilish.

Η τραγουδίστρια που σημειώνει διεθνή επιτυχία σε σύντομο χρονικό διάστημα παρά τα 17 της χρόνια σχολίασε:

«Δεν ξέρω. Στον κόσμο δεν αρέσει η δουλειά μου. Δεν μπορώ να πω σε κανέναν γι’ αυτήν. Επειδή είτε ακούγεται σαν να καυχιέμαι είτε ακούγεται σαν να είμαι αχάριστη. Έχω αρχίσει ψυχοθεραπεία, επειδή είναι το μόνο πρόσωπο με το οποίο μπορώ να μιλήσω».

Η Billie Eilish αναφέρθηκε επίσης σε ένα περιστατικό προδοσίας από τους καλύτερους φίλους της στην πόλη της, το Λος Άντζελες.

«Η εμπιστοσύνη είναι τεράστιο ζήτημα. Πέρυσι μερικοί πραγματικά στενοί φίλοι που νόμιζα ότι θα μπορούσα να τους εμπιστευθώ, χρησιμοποιούσαν το όνομά μου. Και στη συνέχεια διαμαρτυρήθηκα γι ‘αυτό. Τους είπα: ''Τι κάνετε; Αν πρόκειται να με καβαλήσετε, τουλάχιστον απολαύστε τη βόλτα''. Δεν ξέρεις πια ποιον να εμπιστευτείς» περιέγραψε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Μάιο, η pop star συμμετείχε στην καμπάνια «Seize The Awkward», στόχος της οποίας είναι να ενθαρρύνει τους ανθρώπους να μιλήσουν για τις εμπειρίες τους με την ψυχική υγεία τους.