ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ

...

Bottle Cap Challenge: Ο Justin Bieber πήρε μέρος στο παγκόσμιο trend [video]

Γράφτηκε από Κατηγορία news Διαβάστηκε 230 φορές

Θυμάστε που πριν από ένα μήνα ο Justin Bieber καλούσε σε αγώνα πάλης μέσω ενός tweet τον Tom Cruise και μάλιστα σε οχτάγωνο κλουβί; Τότε που ο Κόνορ ΜακΓκρέγκορ είχε προσφερθεί να αναλάβει την παραγωγή και το promo του αγώνα; Μπορεί φυσικά κάτι τέτοιο να μην έγινε κα ο γνωστός ηθοποιός να μην απάντησε στον τραγουδιστή αλλά αυτή η «κόντρα» συνεχίζει να τροφοδοτείται από τον διάσημο τραγουδιστή ο οποίος βρήκε έναν νέο τρόπο να προκαλέσει ξανά τον 56χρονο ηθοποιό.

Ο Bieber αποφάσισε να συμμετάσχει κι ο ίδιος στο «club» αυτών που κάνουν το Bottle Cap Challenge, όπου ο καθένας προσπαθεί να ανοίξει με τα πόδια του ένα μπουκάλι. Και μαντέψτε ποιον προκάλεσε να κάνει το ίδιο! Μα φυσικά τον Tom Cruise! 

«Αυτό θα μπορούσε να είναι το κεφάλι του Tom Cruise», είπε ο τραγουδιστής στο βίντεο πριν ολοκληρώσει με επιτυχία το challenge.

Εκτός από τον Tom Cruise, o Bieber προκάλεσε επίσης τη σύζυγό του, Hailey Bieber, η οποία δεν έχασε λεπτό και ολοκλήρωσε με επιτυχία το challenge ανοίγοντας ένα μπουκάλι με το πόδι της σε slow motion την ώρα που οδηγεί μία γουρούνα.