ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ

...

Ο Drake ζήτησε από τον δήμαρχο του Πίκερινγκ πιο δυνατό σήμα wifi

Γράφτηκε από Κατηγορία news Διαβάστηκε 89 φορές

Ο Drake έσπευσε στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram, την ώρα που δούλευε για το νέο του άλμπουμ, για να επικοινωνήσει με τον δήμαρχο του Πίκερινγκ, στο Οντάριο του Καναδά ζητώντας ισχυρότερο σήμα wifi.

«Μπορεί ο δήμαρχος του Pickering να εγκαταστήσει μερικούς ισχυρότερους πυλώνες wifi έτσι ώστε ο @boi1da (μουσικός παραγωγός) να μπορεί να μου στείλει όλα τα νεώτερα beats του; Προσπαθώ να δουλέψω. Ευχαριστώ», έγραψε ο Καναδός ράπερ σε story στο Instagram την περασμένη Τρίτη.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Drizzy αξιοποίησε την αναγνωρισιμότητά του με δήμαρχο. Νωρίτερα φέτος, αφού ο Drake πήρε σπίτι του ένα Grammy τη βραδιά απονομής των βραβείων της Εθνικής Ακαδημίας Τεχνών και Επιστημών Ηχογράφησης, ο Ντρέικ απευθύνθηκε στον δήμαρχο του Τορόντο, Τζον Τόρι - με αφορμή τη βράβευση του - και του ζήτησε να φωτίσει με χρυσά χρώματα το Tower CN, πύργο τηλεπικοινωνιών και παρατήρησης, ο οποίος βρίσκεται στο κέντρο της πόλης. Ο δήμαρχος το έκανε. 

Ο Ντέιβιντ Ράιαν, δήμαρχος του Πίκερινγκ δεν απάντησε αμέσως στον Drake, αλλά από τον επίσημο λογαριασμό της δημοτικής αρχής δόθηκε μία μακροσκελής και αναλυτική απάντηση, στην οποία τονίζεται ότι το δημόσιο wifi «είναι το καλύτερο που υπάρχει» και ότι «το Πίκερινγκ αναγνωρίστηκε ως μία από τις πιο ευφυείς πόλεις του κόσμου από το Intelligent Community Forum».