ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ

...

Η Pink έβαψε τα μαλλιά της κόρης της μπλε για να υποστηρίξει τη Jessica Simpson

Γράφτηκε από Κατηγορία news Διαβάστηκε 195 φορές

Όλα ξεκίνησαν από μια ανάρτηση της αμερικανίδας τραγουδίστριας Jessica Simpson η οποία ανέβασε μια φωτογραφία με την 7χρονη κόρη της, η οποία είχε βαμμένα μαλλιά! Αυτή η κίνηση προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις στους φανς της.

«Ντροπή, τόσο μικρή», ανέφερε το ένα σχόλιο. «Δεν είναι πολύ μικρή για να βάφει τα μαλλιά της;», αναρωτήθηκε κάποιος άλλος. «Τι κάνεις; Είναι τόσο μικρή και της έβαψες τα μαλλιά για τον εντελώς λάθος λόγο», σχολίασε ένας τρίτος.

 

 

Στιγμιοτυπο 2019-08-06 8.55.00 πμ

 

Κι έτσι, η Pink που είναι αρκετά ευαισθητοποιημένη σε τέτοια ζητήματα και σε καμία περίπτωση δεν ανέχεται το mom-shaming, έβαψε τα μαλλιά της κόρης της μπλε, θέλοντας να υποστηρίξει με αυτόν τον τρόπο την επιλογή της Jessica Simpson. Δημοσίευσε, λοιπόν, μια φωτογραφία στην οποία από τη μια μεριά φαίνεται ότι βάφει τα μαλλιά της κόρης της και από την άλλη φαίνεται το αποτέλεσμα.

«Άκουσα ότι οι άνθρωποι ενοχλήθηκαν με τη Jessica Simpson που άφησε την 7χρονη κόρη της να βάψει τα μαλλιά της. Οπότε σκεφτήκαμε να μοιραστούμε αυτό που κάναμε χθες», έγραψε χαρακτηριστικά η Pink στη λεζάντα της φωτογραφίας την οποία συνόδευαν, μεταξύ άλλων, τα hashtags «αποκτήστε δικά σας παιδιά» και «η αστυνομία γονέων είναι απλώς μοναχικοί και λυπημένοι άνθρωποι». Την ίδια στιγμή, η Pink απενεργοποίησε τα σχόλια για αυτή τη φωτογραφία, ώστε να μην μπορεί κανείς να της σχολιάσει το οτιδήποτε ενώ τα likes άγγιξαν το 1 εκ.

image