ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ

...

Αντιμέτωπος με τη φυλακή ο Chris Brown

Γράφτηκε από τον Κατηγορία news Διαβάστηκε 1976 φορές

Στη φυλακή μπορεί να οδηγήσει το ράπερ Chris Brown το τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη καθώς φαίνεται ότι παραβίασε τους όρους της αναστολής που του είχαν επιβληθεί για τον ξυλοδαρμό της Rihanna.

Ο 24χρονος Brown κατηγορείται ότι ενεπλάκη στις 21 Μαΐου σε τροχαίο ατύχημα, σε περιοχή βόρεια του Λος Άντζελες, εγκαταλείποντας το σημείο του συμβάντος, χωρίς να προσκομίσει τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, όπως την άδεια οδήγησης του οχήματος, το δίπλωμα και την ασφάλεια.

Ο ίδιος αρνείται ότι εγκατέλειψε το σημείο του ατυχήματος γράφοντας στο Twitter ότι έχει άδεια και δίπλωμα οδήγησης, ότι έδωσε στη γυναίκα οδηγό του άλλου αυτοκινήτου όλα τα στοιχεία του, αλλά έφυγε όταν είδε τους φωτογράφους να πλησιάζουν. Η ιστοσελίδα TMZ.com έγραψε ότι ο ράπερ όντως αντάλλαξε στοιχεία με την οδηγό του αυτοκινήτου, αλλά τα στοιχεία που έδωσε ήταν ψεύτικα.

«Δεν υπάρχει "hit and run", βγήκα από το αυτοκίνητο και αντάλλαξα στοιχεία. Αυτό είναι πραγματικά γελοίο», έγραψε στο Twitter ο Brown .«Έχω κάνει λάθη στο παρελθόν και δούλεψα σκληρά για να γίνω καλύτερος. Θέλω να καθαρίσω το όνομά μου», προσθέτει. Οι κατηγορίες που τον βαρύνουν επισύρουν μέγιστη ποινή φυλάκισης ενός έτους ποινή αναφέρει η γνωστή η ιστοσελίδα TMZ.com.