ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ

...

JENNIFER LOPEZ IS BACK

Γράφτηκε από τον Κατηγορία news Διαβάστηκε 2178 φορές
Τον Ιανουάριο του 2010 η Jennifer Lopez επιστέφει με το 7ο studio album της. Ποιο συγκεκριμένα στην Αμερική το album θα κυκλοφορήσει στις 19 Ιανουαρίου μαζί με την νέα της κινηματογραφική δουλειά.
Μέχρι στιγμής η ίδια έχει δηλώσει ότι το concept του lp θα είναι πολύ συγκεκριμένο χωρίς να αποκαλύψει το όνομα του. Από κει και πέρα ακούγεται πολύ ο τίτλος "Love".

H ίδια επιβεβαίωσε τρία από τα νέα τραγούδια του album, τα οποία είναι: "One Love", "What Is Love" και "Fresh Out The Oven".
Την παραγωγή του τελευταίου έχει κάνουν οι Neptunes ενώ μουσικά συνεργάζεται και με τον Pitbull (γνωστός στη χώρα μας με το single "I Know You Want Me").
Σκοπός του management είναι να ακουστεί το συγκεκριμένο τραγούδι στα club της Αμερικής έτσι ώστε να γίνει και ο ανάλογος "θόρυβος" στα ραδιόφωνα για να κυκλοφορήσει το τραγούδι σαν πρώτο single!

Τέλος Φεβρουαρίου με αρχές Μαρτίου του 2010 θα έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε το νέο της υλικό, χρονική περίοδος που θα έχουμε και την ευκαιρία να την απολαύσουμε στους κινηματογράφους στην ταινία "The Back-up Plan",μία ρομαντική κωμωδία με συμπρωταγωνιστή τον Alex O' Loughlin από το "Moonlight".