ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ

...

DAVID GUETTA NEWS

Γράφτηκε από τον Κατηγορία news Διαβάστηκε 2242 φορές
Μετά την κατάκτηση των charts με το 'When Love Takes Over', που επανέφερε στο προσκήνιο την πρώην Destiny's Child Kelly Rowland και το 'Sexy Bitch' με τον Akon, (για να μην αναφέρουμε και την παραγωγή στο superhit των Black Eye Peas 'I Gotta Feelingʼ), ο David Guetta επιστρέφει στις 22 Νοεμβρίου με το single του pop/dance τραγουδιού 'One Love' με special guest στα φωνητικά την Estelle!

To κομμάτι βρίσκεται στο ομώνυμο album του Guetta που, χάρη στις συνεργασίες του Γάλλου DJ με μεγάλα ονόματα όπως Kelly Rowland, will.i.iam, Akon, Ne-Yo, Chris Willis και Kid Cudi, έχει βγει νούμερο ένα σε πωλήσεις στην Ευρώπη για το 2009.
Ο David Guetta συνέχισε όλο το καλοκαίρι τα dj sets του στα clubs, πραγματοποίησε 50 συνεχόμενες sold-out εμφανίσεις σε όλη την Ευρώπη, πήρε μέρος σε στα μεγαλύτερα μουσικά festivals σε Ευρώπη και Αμερική και συνέχισε τις περίφημες
F**K Me I'm Famous βραδιές του στο διάσημο club της Ibiza Pacha, για τις οποίες κέρδισε και το βραβείο Ibiza για Best
House DJ και Best club night.
O ακούραστος Guetta θα γίνει και φιγούρα στο νέο παιχνίδι DJ Hero,που θα μετατρέψει τα σαλόνια μας σε clubs! Στο παιχνίδι θα υπάρχουν remix των number one hits 'When Love Takes Overʼ,'Sexy Bitchʼ και 'On The Dance Floorʼ.
Τέλος, σύμφωνα με το γαλλικό portal madonnalex.com
o Guetta θα κάνει και ένα από τα remix για το τραγούδι 'Revolver' στα πλαίσια της κυκλοφορίας του ομώνυμου single της Madonna!
Θελετε κι αλλα????