ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ

...

Η Lady Gaga τα χώνει!!

Γράφτηκε από τον Κατηγορία news Διαβάστηκε 2801 φορές
Τι έπαθε η mother monster αυτή την εβδομάδα? Έβαλε τα απολύτως απαραίτητα με μία see-through φόρμα που τα φερμουάρ της κάλυπταν τα επίμαχα σημεία για τις ανάγκες του NME περιοδικού και άρχισε να τα χώνει! Και όλο αυτό γιατί σύμφωνα με τη συνέντευξή της στο γνωστό περιοδικό, οι δικοί της άνθρωποι δεν την καταλαβαίνουν.

«Ακούστε με καλά. Αν μου βγάλετε τα μαλλιά, το μακιγιάζ, το σουτιέν και κάθε αξεσουάρ πάνω από το σώμα μου και με πετάξετε πάνω σε ένα πιάνο μόνο με ένα μικρόφωνο, θα σας κάνω να κλαίτε!», «Μάλλον δεν έχετε καταλάβει το παραμικρό για μένα και νομίζω ότι έχω ερωτηθεί πολλές φορές και έχω απαντήσει ανοιχτά!»
Επίσης συμπλήρωσε: «Δεν πρόκειται να γίνω αυτό που περιμένετε. Αν θέλετε να γίνω κάτι άλλο απ΄αυτό που είμαι, σταματήστε απλά να με βλέπετε. Δεν είμαι αυτό που θέλετε. Δεν είμαι φτιαχτή και αν θέλετε να γίνω τότε να πάτε να.....» όλοι καταλαβαίνουμε το μέγεθος του εκνευρισμού της Lady και τι θέλει να πει χαρακτηριστικά.
«Αν θέλετε η τέχνη μου να γίνει βιομηχανοποιημένη και στημένη, να πάτε να γ...ε», είπε χαρακτηριστικά. Και συμπλήρωσε ότι οι συνθέτες και οι παραγωγοί της, της γράφουν αηδίες και δεν τους έχει ανάγκη από τη στιγμή που γράφει εκείνη τη μουσική της. Η Gaga μάλιστα έχει ήδη ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων και ιδιαίτερα από το Βατικανό (κάτι που στο παρελθόν είχε κάνει και η Madonna) για το νέο της single και videoclip «Judas».