ΔΕΙΞΕ ΜΟΥ ΤΟ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΘΗΝΑΙΟΝ

Γράφτηκε από τον Κατηγορία events Διαβάστηκε 61 φορές

StandupComedy

Ήρα Κατσούδα και Ανδρέας Πασπάτης

«Δείξε μου το φίλο σου» μόνο για 6 παραστάσεις!

Πρεμιέρα 14 Ιανουαρίου στο «Αθήναιον»

Το standupcomedy δίδυμο που ενθουσίασε κοινό και κριτικούς επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη! Μετά το πολύ πετυχημένο, standupcomedytalkshow, “TheComedians” στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης στην Αθήνα και τις περσινές Soldout εμφανίσεις τους σε όλη την Ελλάδα, η Ήρα Κατσούδα και ο Ανδρέας Πασπάτης παρουσιάζουν τα νέα τους κείμενα για έξι μόνο παραστάσεις στο Θέατρο Αθήναιον.

Ανανεωμένοι και εξαιρετικά ευρηματικοί στη νέα τους ολόφρεσκη παράσταση «Δείξε μου το φίλο σου», αυτοσαρκάζονται, μιλάνε για ανθρώπινες στιγμές, περίεργες στιγμές, φοβίες, φιλίες, καθημερινούς προβληματισμούς και προσωπικές τους ιστορίες, φυσικά όλα δοσμένα μέσα από το πρίσμα της κωμωδίας.

Μια απίστευτη standupcomedyπαράσταση με μοναδικό χιούμορ!

Openingact: Cain

Λίγα λόγια για τους κωμικούς:

Η Ήρα Κατσούδα ασχολείται επαγγελματικά µε το standupcomedy από το 2006. Έχει παίξει σε θέατρα, πολυχώρους, αλλά και μικρές ανεξάρτητες σκηνές σε όλη την Ελλάδα. Το 2012 έγραψε σε συνεργασία με τον Δ. Βαλσαμίδη και ανέβασε το soldout κωµικό show "Ο ΓΑΜΟΣ" που παιζόταν για 2 χρόνια στη Θεσσαλονίκη. Εργάζεται ως ηθοποιός και κειμενογράφος διαφηµίσεων. Διοργανώνει βραδιές OpenMic. Έχει σπουδάσει Οικονομικά (Α.Π.Θ.), κλασσική μουσική, χορό και υποκριτική (studioΦλέµινγκ).

Ο Ανδρέας Πασπάτης ξεκίνησε την επαγγελµατική του ενασχόληση µε την κωµωδία το 2007. Έχει παίξει σε θέατρα και µπαρ σε Ελλάδα & Αγγλία και έχει συνεργαστεί µε διακεκριμένους Έλληνες και ξένους κωµικούς. Ιδρυτής και πρόεδρος της comedysociety του BrunelUniversity, παραδίδει standupcomedyworkshops, διοργανώνει βραδιές openmic και έχει συµµετάσχει σε παραστάσεις του comedycentral του Λονδίνου. Σπούδασε Πληροφορική (Α.Π.Θ.) και Game Design (Brunel University London).

INFO:

Θέατρο Αθήναιον– Βασιλίσσης Όλγας 35

Τηλέφωνο| 2310 832 060

Παραστάσεις |Σάββατο 14/01, 21/01/ και 28/01 στις 21:30 μ.μ., Κυριακή 15/01, 22/01 και 29/01 στις 20:00 μ.μ.

Διάρκεια | 90 λεπτά (με διάλειμμα)

Εισιτήρια |10 ευρώ

Προπώληση | Ηλεκτρονικά στο ticketservices.grκαι στο ταμείο του Θεάτρου Αθήναιον(ημέρες και ώρες παραστάσεων)

Χορηγοί Επικοινωνίας

Κοσμοράδιο 95.1 | Plus 102.6 | More 103 |