plus radio

plus radio

Write on Τρίτη, 26 Μαρτίου 2019 Κατηγορία news

Έπειτα από την περσινή τεραστία επιτυχία το γραφείο του BOTY Balkans Head office έχει την τιμή να διοργανώσει για 10η συνεχόμενη χρονιά στην Ελλάδα τον προκριματικό του κορυφαίου διαγωνισμού HipHop χορογραφίας με τίτλο Hip Ηop International Greece 2019. Ο διαγωνισμός πραγματοποιείται σε 40 χώρες παγκοσμίως ,ενώ τα τελικά για τον τίτλο του παγκόσμιου πρωταθλητή πραγματοποιούνται στο Φοίνιξ – Αριζόνα (USA). Οι Αμερικανοί διοργανωτές  είναι υπεύθυνοι και για το επιτυχημένο TV show με τίτλο AmericaBest Dance Crew.

O διαγωνισμός για το 2019 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 13 Απριλίου στην Αίθουσα Τελετών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης χωρητικότητας 1200 θεατών. Ομάδες από όλες τις πόλεις της Ελλάδος θα διαγωνιστούν παρουσιάζοντας στην κριτική επιτροπή HipHopχορογραφίες. Η κριτική επιτροπή θα ανακηρύξει τις καλύτερες ομάδες HipHop για το 2019 στις 3 ηλικιακές κατηγορίες : 7–12, 13–17, 18+ .

Τέλος θα υπάρξει η εντυπωσιακή κατηγόρια MEGACREW όπου οι ομάδες θα αποτελούνται από 10 μέχρι 40 άτομα ενώ για πρώτη φορά θα υπάρχει η κατηγορία MiniCrew από ομάδες που θα αποτελούνται από 3 άτομα!!!

Οι νικήτριες ομάδες θα κερδίσουν πλούσια δώρα από τους υποστηρικτές του διαγωνισμού και οι 3 πρώτες της κάθε κατηγορίας θα εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους  στους τελικούς στο Φοίνιξ της Αριζόνα!!!

Εκτός από το διαγωνιστικό μέρος , οι επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν θεαματικά specialshows από τους διεθνής εμβέλειας χορευτές όπου θα είναι κριτές του διαγωνισμού και θα παραδώσουν σεμινάρια χορού.

Πιο συγκεκριμένα η KaeaPearce από Νέα Ζηλανδία παγκόσμια πρωταθλήτρια με τους RoyalFamily και γνωστή από τις συμμετοχές τις σε πασίγνωστα videoclips όπως Jason Derulo, Justin Bieber, Ciara, JenniferLopez θα βρίσκεται στην κριτική επιτροπή. Μαζί της θα βρίσκονται ο Αμερικανός JunQuemado από τους MosWantedCrew, Joel(Γαλλία), DelMak(Αγγλία), MatthewHarding (Αγγλία), AndreasMainz (Γερμανία) και PaulGheorghe (Ρουμανία) με τεράστια εμπειρία ως κριτές σε παγκόσμια πρωταθλήματα.

Οι νικητές των χορευτικών κατηγοριών θα κερδίσουν πλούσια δώρα συνολικής αξίας 3000€ από τους χορηγούς Eastpak και PaulMitchell και 2000€ οικονομική στήριξη για το ταξίδι στα τελικά της Αμερικής. Σε συνεργασία με τo Red Βull ο νικητής της Adult κατηγορίας θα παρουσιάσει την χορογραφία του ως side act στον ελληνικό τελικό του Red Bull Dance Your Style  τη 1 Ιουνίου στην Αθήνα. Τέλος σε συνεργασία με το StreetModeFestival οι νικητές των κατηγοριών MegaCrew, Adultsκαι Varsityθα είναι βασική καλεσμένοι.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνήστε στο greecebookings@yahoo.com

 

 

Our Websites: 

 

www.battleoftheyear.gr

 

www.hiphopinternational.gr

 

www.battleofthebest.gr

 

www.bounce.com.gr

 

www.streetdance.gr

 

www.ghettoblaster.gr

 

Write on Πέμπτη, 21 Μαρτίου 2019 Κατηγορία news

 Η AIESEC Ελλάδος διοργανώνει για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά το YouthSpeak Forum σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Φέτος, το forum θα κινηθεί γύρω από το θέμα των ευκαιριών και συγκεκριμένα, το YouthSpeak Forum Αθήνας θα λάβει χώρα στις 4 Απριλίου στο Μουσείο Μπενάκη (Πειραιώς 138, Αθήνα). Το YouthSpeak Forum Θεσσαλονίκης, για πρώτη φορά, θα λάβει χώρα στις 30 Μαρτίου 2019 στο Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας - ΤΕΕ (Μ. Αλεξάνδρου 49, Θεσσαλονίκη).

 

Το YouthSpeak Forum αποτελεί μία εκδήλωση από νέους για νέους, όπου η έμπνευση και η συνεργασία γίνονται πράξη. Οι παρευρισκόμενοι, μέσα από συζητήσεις, ομιλίες και διαδραστικά workshops μπορούν να λάβουν ερεθίσματα, να εκφραστούν και να παρακινηθούν για θέματα που τους απασχολούν. Φέτος, το forum θα εξετάσει τις ευκαιρίες που έχουν σήμερα οι νέοι για το επαγγελματικό και εκπαιδευτικό μέλλον τους, τις ευκαιρίες της κοινωνίας και τις ευκαιρίες που κυνήγησαν ή δημιούργησαν άνθρωποι πετυχημένοι στον κλάδο τους. Επιπλέον, μέσα από το YouthSpeak Forum, οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να μάθουν περισσότερα για τους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης και να συνεισφέρουν σε αυτούς μέσα από την πράξη, στο κλείσιμο της ημέρας.

 

Οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει και μπορείτε να δηλώσετε δωρεάν συμμετοχή στο ysfgreece.eventbrite.com . Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για το YouthSpeak Forum, επισκεφθείτε και τη σελίδα στο Facebook και στο Instagram

*Η AIESEC είναι το μεγαλύτερο δίκτυο νέων που αποτελείται και διοικείται αποκλειστικά από άτομα ηλικίας 18-30 ετών, με παρουσία σε περισσότερες από 120 χώρες και περιοχές. Σκοπός της είναι η ανάπτυξη ηγετικών δεξιοτήτων στους νέους μέσα από διαπολιτισμικές ανταλλαγές, φύσης εθελοντισμού, πρακτικής άσκησης ή επιχειρηματικότητας. Από το 2015, η  AIESEC συνεργάζεται με τον ΟΗΕ με σκοπό την επίτευξη των Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης και της Ατζέντας 2030.


Με την υποστήριξη του Plus Radio 102,6

Write on Δευτέρα, 18 Μαρτίου 2019 Κατηγορία events

ΘΕΑΤΡΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΝ

(Εθνικής Αμύνης 2 τηλ. 2310 262 051)

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΦΙΛΟΤΙΜΟ

Των ΑΛΕΚΟΥ ΣΑΚΕΛΑΡΙΟΥ και ΧΡΗΣΤΟΥ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Aπό 5 έως και 21 Απριλίου

Η κωμωδία των Αλέκου Σακελλάριου- Χρήστου Γιαννακόπουλου «Υπάρχει και φιλότιμο», μετά την επιτυχία στο θέατρο ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ, έρχεται στην Θεσσαλονίκη στο Θέατρο Αριστοτέλειον, από την Παρασκευή 5 έως και την Κυριακή 21 Απριλίου.

Το πρώτο ανέβασμα του έργου έγινε από το Θέατρο Τέχνης το 1950 με τίτλο «Ανώμαλη προσγείωση», σε σκηνοθεσία του Καρόλου Κουν. Στα μέσα της δεκαετίας του ’60, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας επιχειρεί νέο ανέβασμα με νέο τίτλο και το έργο δοξάζεται αρκετές φορές στη σκηνή και φυσικά στην κινηματογραφική οθόνη.

Τα έργα που έχουν ενδιαφέρον θεατρικό συνομιλούν με το χρόνο και όχι μόνο με τον καιρό τους. Η καρδιά της γραφής των Σακελλάριου- Γιαννακόπουλου χτυπά ακόμα δυνατά. Η μεγάλη κωμωδία δεν ασχολείται με τύπους και πρόσωπα αλλά με συμπεριφορές. Αυτές θα προσπαθήσουμε να ζωντανέψουμε στο προσεχές εγχείρημά μας. Βέβαια το γέλιο θα είναι παρόν για να πιστοποιεί και τις αδυναμίες μας και τα προτερήματά μας. Όλων!

Γιάννης Μπέζος, Δάφνη Λαμπρόγιαννη, Τάσος Κωστής, Χρήστος Γιάνναρης,

Ντίνος Σπυρόπουλος, Νίκος Απέργης, Κωνσταντίνα Νταντάμη

Θανάσης Ισιδώρου, Εύη Δαέλη, Ελένη Καραδάκη

Σκηνοθεσία Γιάννης Μπέζος

Σκηνικά: Αντώνης Χαλκιάς

Κοστούμια: Νικόλ Παναγιώτου

Φωτισμοί: Χρήστος Τζιόγκας

Οργάνωση Παραγωγής Ντόρα Βαλσαμάκη

Μουσική επιμέλεια: Σιδερής Πρίντεζης

Βοηθός Σκηνοθέτη: Ντένια Στασινοπούλου

Γραφιστική επιμέλεια: Πέτρος Παράσχης

Φωτογραφίες: Μαριλένα Αναστασιάδου

Ημέρες και ώρες παραστάσεων:

ΤΕΤΑΡΤΗ

19:30

ΠΕΜΠΤΗ

21:00

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

21:00

ΣΑΒΒΑΤΟ

18:30 και 21:00

ΚΥΡΙΑΚΗ

19:30

Τιμές εισιτηρίων:
20€ , 15€ (άνεργοι, πολύτεκνοι και φοιτητές) 12€ ομαδικό

Write on Τετάρτη, 13 Μαρτίου 2019 Κατηγορία events

«Το Φινιστρίνι»

του Βασίλη Ρίσβα

με τον Αντίνοο Αλμπάνη

σε σκηνοθεσία Πέτρου Φιλιππίδη

29, 30, 31Μαρτίου/ Θέατρο Αυλαία

 

Μια καταγραφή των νευρώσεων και της αυτοαπομόνωσης του σύγχρονου ανθρώπου αποτελεί η παράσταση «Φινιστρίνι» η οποία παρουσιάζεται, με μεγάλη επιτυχία, στο «Από Μηχανής Θέατρο», στην Αθήνα. Το έργο του Βασίλη Ρίσβα με τον Αντίνοο Αλμπάνη, σε σκηνοθεσία Πέτρου Φιλιππίδη έρχεται για τρείς παραστάσεις (29, 30 και 31/3) στο θέατρο Αυλαία.

Με χιούμορ, ενδοσκοπική διάθεση, αυτοσαρκασμό και απλότητα, ο ήρωας κάνει μια βουτιά απελευθέρωσης από το παρελθόν, προσπαθώντας να φτάσει και να ξεπεράσει το μέλλον.

Είναι το παράθυρο που κλείνουμε και σφραγίζουμε για να μην βλέπουμε και να μην ακούμε τι γίνεται έξω απ’ το «κελί» μας, γιατί αδυνατούμε να διαχειριστούμε τους φόβους, τις ανασφάλειες, την κατάθλιψη και την ανικανότητά μας να επικοινωνήσουμε με τους άλλους.

Έτσι διαλέγουμε να αποσυρθούμε στο μικρό προσωπικό μας σύμπαν και να κατηγορούμε για την ανεπάρκεια μας οποιονδήποτε και οτιδήποτε άλλο εκτός απ’ τον πραγματικό υπεύθυνο, τον εαυτό μας.

Κι όταν επιτέλους έρχεται εκείνη η ευλογημένη στιγμή που αποφασίζουμε να ενεργοποιηθούμε, να ανοίξουμε το παράθυρο και να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας, συνειδητοποιούμε με πανικό ότι τίποτα εκεί έξω δεν είναι πια το ίδιο.

Ο ήρωας του έργου εν τέλει κραυγάζει για βοήθεια. Το θέμα είναι, υπάρχει κάποιος να τον ακούσει; Κι αν τον ακούσει, θα βοηθήσει ή θα διπλοσφραγίσει και το δικό του παράθυρο;

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=SajM4ibmXYU

Συντελεστές Παράστασης:

Παίζει: Αντίνοος Αλμπάνης

Κείμενο: Βασίλης Ρίσβας

Σκηνοθεσία: Πέτρος Φιλιππίδης

Σκηνικά κοστούμια: Δέσποινα Βολίδη

Μουσική επιμέλεια: Ιάκωβος Δρόσος

Φωτισμοί: Γιώργος Αγιαννίτης

Βοηθoί Σκηνοθέτη: Χάρης Χιώτης, Ζαχαρένια Φραγκιαδάκη

Φωτογραφίες: Πάτροκλος Σκαφίδας

Πληροφορίες

Παραστάσεις: Παρασκευή 29, Σάββατο 30 και Κυριακή 31 Μαρτίου

Ώρα έναρξης: 21.00

Θέατρο Αυλαία: Πλατεία Χ.ΑΝ.Θ.

Τιμές εισιτηρίων:

Κανονικό :15€

Φοιτητικό/Ανέργων/ ΑμέΑ /Άνω των 65: 12 €

Ατέλεια : 5€

Προπώληση: https://bit.ly/2ESlusW και στο ταμείο του θεάτρου Αυλαία: τηλ.: 231 023 0013

Write on Τρίτη, 12 Μαρτίου 2019 Κατηγορία news

Οι Jonas Brothers προσθέτουν ακόμα ένα επίτευγμα στη μεγαλύτερη επάνοδο της χρονιάς. Το τρίο κατέκτησε για πρώτη φορά στην πορεία του το Νο. 1 του «Billboard Hot 100» χάρη στο νέο τραγούδι τους «Sucker»

Το «Sucker» δε σηματοδοτεί μόνο το πρώτο Νο.1 της μπάντας στο συγκεκριμένο chart, αλλά είναι επίσης και το πρώτο ντεμπούτο στο Νο.1 που σημειώνει ένα γκρουπ μετά από 16 χρόνια και το «Bump Bump Bump» των B2K με τον P Diddy. Προσθέστε ότι είναι και το πρώτο ντεμπούτο στο Νο. 1 από ένα συγκρότημα που αποτελείται από μέλη της ίδιας οικογένειας.

Το νέο τραγούδι των Jonas Brothers είναι το 34ο single που καταφέρνει να κάνει ντεμπούτο στην κορυφή του «Hot 100» κατά μήκος της εξηκονταετούς ιστορίας του. Το «Sucker» είναι επιπλέον το πρώτο Νο.1 της μπάντας στα charts των «Streaming Songs» και των «Digital Song Sales», αλλά και το υψηλότερο ντεμπούτο τους στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπου έκανε είσοδο στο Top 10.

Παρόμοιος παροξυσμός επικράτησε σε ολόκληρο τον πλανήτη, καθώς το συγκρότημα επέστρεψε στο θρόνο του, επιβεβαιώνοντας τον τίτλο του διεθνούς φαινομένου.

Μέσα σε μόλις μία εβδομάδα, το «Sucker» έχει καταγράψει 50 εκατομμύρια streams στο Spotify και σχεδόν 90.000 αγορές, ενώ η συνολική κατανάλωση υπερβαίνει τις 333.000 μονάδες. Η επιτυχία του τραγουδιού συμπεριλαμβάνει την κυριαρχία του στο Νο. 1 σε Apple Music, Spotify και iTunes στις ΗΠΑ και τον Καναδά, καθώς και σε Apple Music, YouTube και Twitter σε παγκόσμιο επίπεδο.

Το επίσημο video clip του «Sucker» σε σκηνοθεσία του Anthony Mandler συγκέντρωσε σχεδόν 20 εκατομμύρια προβολές στο YouTube την πρώτη ημέρα που έγινε διαθέσιμο και πλέον έχει προβληθεί 64 εκατομμύρια φορές.

Συγχρόνως, οι Jonas Brothers ολοκλήρωσαν την παρουσία τους στο «The Late Late Show» του James Corden, στο οποίο ήταν καλεσμένοι καθημερινά κατά τη διάρκεια της προηγούμενης εβδομάδας.

Ο Kevin, ο Joe και ο Nick Jonas παρουσίασαν για πρώτη φορά τηλεοπτικά το «Sucker» και συμμετείχαν σε δημοφιλείς ενότητες της εκπομπής όπως το «Carpool Karaoke» και το «Spill Your Guts», τα βίντεο των οποίων μετρούν αθροιστικά πάνω από 114 εκατομμύρια προβολές.

Πρόσφατα, ανακοινώθηκε ότι οι Jonas Brothers θα συμπράξουν με τα Amazon Studios, τη Philymack και τη Federal Films (μέλος της Republic Records) προκειμένου να κυκλοφορήσουν ένα ντοκιμαντέρ για την μπάντα

Το φιλμ θα κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στο Amazon Prime Video σε περισσότερες από 200 χώρες.