play_arrow
Plus Radio Channel Playing Now
Σχεδόν ένα δεκαπενθήμερο εμφανίσεων στο περίφημο θέατρο στο Σόχο του Λονδίνου, στο πλαίσιο της περιοδείας της «Madame X» για την προώθηση του τελευταίου της άλμπουμ με τον ίδιο τίτλο, ακύρωσε η Madonna που προσπαθεί να αντιμετωπίσει τους πόνους από τους «συνεχείς τραυματισμούς» της, όπως ανακοίνωσε σχετικά η εταιρεία της. Οι συναυλίες ξεκινούσαν την Δευτέρα 27 Ιανουαρίου, αλλά μέχρι στιγμής εκείνη της Τετάρτης 29 Ιανουαρίου πρόκειται να πραγματοποιηθεί κανονικά.
«Λυπάμαι βαθύτατα που πρέπει να ακυρώσω τη συναυλία μου η οποία είναι προγραμματισμένη τη Δευτέρα 27 Ιανουαρίου στο Λονδίνο. Οι γιατροί μου συνέστησαν να ξεκουραστώ για λίγες μέρες» δήλωσε η βασίλισσα της ποπ με ανάρτησή της στο Instagram.
«Το τελευταίο που θέλω να κάνω είναι να απογοητεύσω τον κόσμο ή να θέσω υπό αμφισβήτηση τη φήμη της παράστασης μου, οπότε θα συνεχίσω να εμφανίζομαι στην σκηνή για όσο μεγαλύτερο διάστημα μπορώ» σημείωσε η 61χρονη σταρ.
«Όπως όλοι γνωρίζετε, αντιμετωπίζω τραυματισμούς από την αρχή της περιοδείας, αλλά πρέπει πάντα να ακούσω το σώμα μου και να κοιτάξω πρώτα την υγεία μου» ανέφερε η Μαντόνα χωρίς να διευκρινίσει τη φύση των τραυμάτων της.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Madonna (@madonna) στις
Συντάχθηκε από: developers
musicΤώρα στον αέρα
Σχόλια σε άρθρα (0)