Αυτοί είναι οι 10 πιο πλούσιοι κάτω των 30!
{rsform 25}

Αυτοί είναι οι 10 πιο πλούσιοι κάτω των 30!

Αυτοί είναι οι 10 πιο πλούσιοι κάτω των 30!

  • Είναι νέοι, ωραίοι, πετυχημένοι και το κοινό τους λατρεύει. Είναι τόσο ταλαντούχοι που κάθε χρόνο βλέπουν τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς να φουσκώνουν. Το περιοδικό «Heat» κυκλοφόρησε τη λίστα με τους δέκα πιο πλούσιους σταρ της Βρετανίας, οι οποίοι δεν έχουν σβήσει ακόμα τριάντα κεράκια στην τούρτα τους. 

    Στη δέκατη θέση συναντάμε τον Σαμ Σμιθ, με τη συνολική του περιουσία ν' ανέρχεται στα 37 εκατομμύρια λίρες.  Στο νούμερο εννιά της λίστας συναντάμε τον Ζέϊν Μάλικ, με την περιουσία του ν' αγγίζει τα 38 εκατομμύρια λίρες.  Η Ντούα Λίπα βρέθηκε στο νούμερο οκτώ της λίστας και η συνολική της περιουσία αγγίζει τα 44 εκατομμύρια λίρες. Στην επόμενη θέση συναντάμε δύο καλλιτέχνες, τον Λίαμ Πέϊν και τον Λούις Τομλινσον, με τις περιουσίες τους ν' ανέρχονται στα 47 εκατομμύρια του καθένα.

    Στο νούμερο πέντε βρίσκεται η  Κάρα Ντελεβίν με την περιουσία της ν' αγγίζει τα 52 εκατομμύρια λίρες. Ο Νάϊαλ Χόραν καταλαμβάνει τo νούμερo τέσσερα της λίστας, με τη συνολική του περιουσία ν' ανέρχεται στα 58 εκατομμύρια λίρες. Στη τρίτη θέση βρίσκεται το πιο hot γυναικείο συγκρότημα αυτή τη στιγμή oι Little Mix. Η συνολική τους περιουσία αγγίζει τα 67 εκατομμύρια λίρες.

    Στη δεύτερη θέση της λίστας βρέθηκε ο Χάρι Στάϊλς. Ο τραπεζικός του λογαριασμός αγγίζει τα 80 εκατομμύρια λίρες Στην πρώτη θέση συναντάμε τον Εντ Σίραν. Ο διάσημος τραγουδιστής είναι ο πιο πλούσιος, με την περιουσία του ν' αγγίζει 237 εκατομμύρια λίρες.