Έρχεται το επικό Rebel Moon-Part One:A Child

Στον Αέρα Τώρα

{rsform 25}

Έρχεται το επικό Rebel Moon-Part One:A Child

Έρχεται το επικό Rebel Moon-Part One:A Child

 • Δόθηκε στη δημοσιότητα ένα επικό τρέιλερ διάρκειας 3 λεπτών για την υπερπαραγωγή του Netflix «Rebel Moon - Part One: A Child» που φέρει την υπογραφή του γνωστού σκηνοθέτη Ζακ Σνάιντερ (Zack Snyder).

  Πρόκειται για το πρώτο μέρος του «Rebel Moon» που διαδραματίζεται σε μια ειρηνική αποικία στην άκρη του γαλαξία που απειλείται από τον στρατό του τυραννικού αντιβασιλέα Μπαλισάριου. Μια νεαρή γυναίκα με μυστηριώδες παρελθόν η Kora εμφανίζεται ως η πιο ικανή να ξεκινήσει την επανάσταση και να δημιουργήσει μία ομάδα μαχητών που θα σώσουν την αποικία.

  Πρωταγωνιστούν μεταξύ άλλων οι Σοφία Μπουτέλα (Sofia Boutella), Τσάρλι Χάναμ (Charlie Hunnam), Ντζιμόν Χούνσου (Djimon Hounsou), Ρέι Φίσερ (Ray Fisher), Εντ Σκρέιμ (Ed Skrein), Κλεοπάτρα Κόλμαν (Cleopatra Coleman) και ο Αντονι Χόπκινς ('Αντονι Χόπκινς) που δανείζει την φωνή του σε ένα ρομπότ.

  Ο Σνάιντερ υπογράφει και το σενάριο μαζί με τους Σέι Χάτεν (Shay Hatten) και Κερτ Τζόνσταντ (Kurt Johnstad) και την παραγωγή μαζί με την σύζυγό του και τον Έρικ Νιούμαν (Eric Newman).

  Το δεύτερο μέρος του «Rebel Moon», «The Scargiver» αναμένεται στις 19 Απριλίου 2024.

  Το «Rebel Moon - Part One: A Child» θα κυκλοφορήσει σε επιλεγμένες αίθουσες στις 15 Δεκεμβρίου πριν την προβολή του στο Netflix στις 22 Δεκεμβρίου.