Η Billie Eilish ανακηρύσσεται «Γυναίκα της Χρονιάς» από το Billboard
{rsform 25}

Η Billie Eilish ανακηρύσσεται «Γυναίκα της Χρονιάς» από το Billboard

Η Billie Eilish ανακηρύσσεται «Γυναίκα της Χρονιάς» από το Billboard

  • ​​​​​​​Η 17χρονη Billie Eilish χαρακτηρίστηκε ως «Γυναίκα της Χρονιάς για το 2019» από το Billboard. Η νεαρή τραγουδίστρια θα παραλάβει το τιμητικό βραβείο στην ετήσια εκδήλωση «Women In Music» του Billboard, που θα διεξαχθεί στο «Hollywood Palladium» στις 12 Δεκεμβρίου, με οικοδέσποινα τη Hayley Kiyoko.

    Τα προηγούμενη έτη το βραβείο απονεμήθηκε στις Ariana Grande (2018), Selena Gomez (2017), Madonna (2016), Lady Gaga (2015), Taylor Swift (2014, 2011) κ.ά.

    «Η Billie έχει ταρακουνήσει τη βιομηχανία της ψυχαγωγίας μέσα από τη μουσική της και τα κοινωνικά δίκτυα, αφήνοντας ανεξίτηλο αντίκτυπο στον παγκόσμιο πολιτιστικό πνεύμα των καιρών», λέει η Hannah Karp, Διευθύντρια Σύνταξης του Billboard. «Η ικανότητά της να μιλάει με τη Γενιά Ζ, να κάνει τους εφήβους και τους νεαρούς ενήλικες να αισθάνονται αποδεκτοί στη σημερινή κοινωνία, της επέτρεψε να φτάσει γρήγορα στην κορυφή των charts, σπάζοντας το καλούπι αυτής της γενιάς με το ηλεκτρισμένο χρώμα των μαλλιών της και την την έξυπνη στάση της», προσθέτει.

    Ο τίτλος «Γυναίκα της Χρονιάς» «κουμπώνει» άψογα στην ήδη εξαιρετική και συγχρόνως θριαμβευτική χρονιά για την Billie Eilish. Τις τελευταίες ημέρες μόνο, η pop star πρόσθεσε στη συλλογή της τα δύο πρώτα της American Music Awards και απέσπασε έξι υποψηφιότητες για τα Βραβεία Grammy του 2020.