Η Ηalsey αποκάλυψε ότι πάσχει από λύκο

Στον Αέρα Τώρα

{rsform 25}

Η Ηalsey αποκάλυψε ότι πάσχει από λύκο

Η Ηalsey αποκάλυψε ότι πάσχει από λύκο

 • Η Halsey αποκάλυψε ότι διαγνώστηκε με μια μορφή λύκου και μια άλλη σπάνια ασθένεια πριν από δύο χρόνια.

  H popstar μοιράστηκε την ενημέρωση για την υγεία της στο Instagram, αφού πρώτα ανέφερε λεπτομερώς ότι υπέφερε από σοβαρά προβλήματα στο «The End», το πρώτο νέο single από το επερχόμενο πέμπτο άλμπουμ της.

  «Σας ευχαριστώ παιδιά για την απίστευτη ποσότητα αγάπης για το “The End” και την υποστήριξη που μου δείξατε από την κυκλοφορία του», έγραψε η 29χρονη. «Αντιλαμβάνομαι ότι όλοι προλαβαίνουν τα νέα που κρατούσα μέσα μου για πολύ καιρό και δεν ήμουν σίγουρη για το πόσα ήθελα να μοιραστώ. Ήσασταν όλοι τόσο ευγενικοί, οπότε θέλω να μοιραστώ λίγο περισσότερα».

  «Το 2022 διαγνώστηκα αρχικά με ΣΕΛ Λύκο και στη συνέχεια με μια σπάνια κυτταρική λεμφοϋπερπλαστική διαταραχή. Και τα δύο από αυτά αντιμετωπίζονται σήμερα ή βρίσκονται σε ύφεση- και τα δύο από αυτά θα τα έχω πιθανότατα για όλη τη διάρκεια της ζωής μου“, συνέχισε η Halsey.

  Ο λύκος είναι μια αυτοάνοση ασθένεια κατά την οποία το ανοσοποιητικό σύστημα του οργανισμού θεωρεί λανθασμένα τους υγιείς ιστούς ως ξένους εισβολείς και τους επιτίθεται αντί να στοχεύει τα κακά βακτήρια και τους ιούς. Προκαλεί φλεγμονή που μπορεί να επηρεάσει τις αρθρώσεις, το δέρμα, τα νεφρά, τα κύτταρα του αίματος, τον εγκέφαλο, την καρδιά και τους πνεύμονες. Προς το παρόν δεν υπάρχει θεραπεία για τη νόσο.

  Οι λεμφοϋπερπλαστικές διαταραχές είναι μια ομάδα ασθενειών που χαρακτηρίζονται από την ανεξέλεγκτη παραγωγή λευκών αιμοσφαιρίων που ονομάζονται λεμφοκύτταρα, σύμφωνα με το Healthline. Οι διαταραχές των Τ-κυττάρων περιλαμβάνουν τη λευχαιμία και το λέμφωμα.

  Οι λεμφοϋπερπλαστικές διαταραχές αντιμετωπίζονται συχνά όπως ο καρκίνος.